nyhet

04/10/2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg og prøv Ease Smart Lock!

Infobric er selvfølgelig på plass på byggebransjens største møteplass 16. – 19. oktober 2019! I standen vår kan du ta en god kopp kaffe og høre mer om hvordan Ease Smart Lock og våre andre løsninger i Infobric Ease fungerer. Du kan teste hvor enkel låsen er å både installere og bruke – og selvfølgelig har vi et virkelig godt messetilbud for deg som ønsker å ta med en lås direkte til ditt neste byggeprosjekt. Vi er i stand E03-05!

Bestill dine gratis billetter her (oppgi utstillerkode E03-05)

Infobric deltar i Digital Arena!

På “Digital Arena” under Bygg Reis Deg 2019 trekkes nye prosjekter og gode eksempler på hvordan digitale verktøy kan bidra til en mer effektiv og bærekraftig byggeprosess. Ikke gå glipp av sjansen til å høre hvordan vi i Infobric under temaet “Digitalisering og økt bærekraft” forteller om vårt fokus på å gjøre digitalisering enkel; ved å bruke tilgjengelig teknologi, fokusere på brukervennlighet og å gjøre det så smidig som mulig å legge igjen manuelle og kostbare prosesser. Et slikt eksempel er vår nye smartlås for byggebransjen, som åpnes med en app. Kan dette være starten på en mobil revolusjon?

Smartlås i byggebransjen – starten på en mobil revolusjon?

Fjerne arbeidet med nøkler og koder og sikre at kun de som skal ha tilgang får tilgang og minimerer samtidig risikoen for at adgang gis til personer som ikke har noe der å gjøre. Det er tidseffektivt og minimerer administrasjon til generelt sett tidkrevende prosesser.

Tid: Torsdag 17. oktober 11.-00-11:30
Sted: Scene 2, hall A
Påmelding: Ingen forhåndsregistrering kreves!

Vi forteller deg om vår nye smarte lås på Det Norske Byggemøtet!

Det Norske Byggemøtet vil i 2019 bestå av en rekke innlegg på 4 ulike scener inne i messehallene til Bygg Reis Deg fra 16-19 oktober på Norges varemesse. Scenene er plassert rundt i utstillingen og her vil man finne relevante innlegg for de som jobber på leder- og utførende nivå i byggeprosessen. I hall E, scene 4 setter vi fokus på forbedringsløsninger for de som skal utføre jobben.

Tid: Torsdag 17. oktober 14.00-14.30
Sted: Scene 4 hall E
Påmelding: Ingen forhåndsregistrering kreves!

Tid: Fredag 18. oktober 14.00-14.30
Sted: Scene 4 hall E
Påmelding: Ingen forhåndsregistrering kreves!

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.