Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Infobric Group kjøper MSite

Infobric Group kjøper MSite

MSite, et av Storbritannias ledende teknologiselskap for administrasjon av arbeidere på bygge- og anleggsplasser blir nå en del av Infobric Group. Oppkjøpet styrker kundetilbudet ytterligere, ettersom MSite også har en klar bærekraftsprofil og utvikler enkle løsninger for komplekse problem i byggesektoren.
Infobric Group kjøper MSite
Infobric Group, Nordens ledende digitaliseringspartner for byggebransjen, vokser ytterligere med oppkjøpet av MSite. MSite er markedsledende i Storbritannia med sine digitale verktøy for blant annet adgangskontroll, administrering av arbeidere, kompetansekontroll og innskriving av mannskap. Med stort fokus på enkelhet for sluttbrukeren har MSite etablert sterke kunderelasjoner med anerkjente aktører som Balfour Beatty, Morgan Sindall, Vinci og Bam.

Vi har fulgt MSite lenge og er utrolig glad for at de nå blir en del av Infobric Group.

– Dan Friberg, adm.dir Infobric Group. 

– Vi har fulgt MSite lenge og er utrolig glad for at de nå blir en del av Infobric Group. MSite har gjort en lignende reise i Storbritannia som vi har gjort i Norden og har bygget en imponerende kundebase med store, internasjonale kunder innen bygg- og anleggsbransjen. Våre tjenestetilbud sammen vil gjøre det mulig å levere enda mer verdi for våre kunder, samtidig som det tydeligere posisjonerer oss som en internasjonal digitaliseringspartner, sier Dan Friberg, administrerende direktør og konsernsjef i Infobric Group.
Storbritannia har lenge vært en pionér når det kommer til både digitalisering og arbeidsmiljø i bygg- og anleggsbransjen. Med MSites lokale forankring og markedsledende posisjon legges grunnlaget for kunnskapsoverføring, noe som vil forsterke kundetilbudet for hele kundebasen til Infobric. Oppkjøpet er også det første utenfor Norden og blir en viktig del av Infobrics ambisjoner om å fortsette å vokse internasjonalt.

Gjennom å bli en del av Infobric ser vi store muligheter til å utvide rekkevidden vår og fortsette å lede den digitale utviklingen i byggebransjen. 

– Neil Norman, adm.dir og grunnlegger av MSite.

– MSite har vært en foregangsbedrift i bygg- og anleggsbransjen i Storbritannia de siste 20 årene, men våre ambisjoner har alltid vært å bli et globalt selskap. Gjennom å bli en del av Infobric ser vi store muligheter til å utvide rekkevidden vår og fortsette å lede den digitale utviklingen i byggebransjen. Jeg er ekstremt stolt over at vårt team nå tar det neste store steget på den reisen, sier Neil Norman, administrerende direktør og grunnlegger av MSite.
For tiden brukes Infobrics tjenester på mer enn 16 000 byggeprosjekter og av mer enn 300 000 brukere. MSite ble et heleid datterselskap av Infobric Group 30. april og fortsetter under eget merke og med den eksisterende arbeidsstyrken i Liverpool, Storbritannia.

For mer informasjon, kontakt:

Dan Friberg, adm.dir. Infobric AB, +46 (0)707 88 75 44, E-post: dan.friberg@infobric.com  

Neil Norman, adm.dir MSite, +44 (0)7729 621134 E-post: neil.norman@MSite.com   

Kontakt oss.

Infobric Construction

Back to store
Close