InfobricConstructionSupportEase Smart LockKom i gang med Ease Smart Lock

Infobric Help Center

SKRIV UT SIDEN

Kom i gang med Ease Smart Lock

Forbered installasjonen:

• Sikre at du er Konfigurator på arbeidsplassen

For å konfigurere Ease Smart Lock må du være Konfigurator på arbeidsplassen i Ease. Sikre at plassadministratoren har lagt deg opp som konfigurator gjennom nettjenesten Infobric Ease på arbeidsplassen der låsen skal installeres.

Les mer om hvordan du legger til systembruker her.

• Last ned og opprett konto i Ease CheckIn

Ease Smart Lock konfigureres gjennom appen Ease CheckIn. Last ned appen, og opprett en konto hvis du ikke allerede har det.

• Lenke kontoen

Kontoen din i appen Ease CheckIn må lenkes med kontoen din i Infobric Ease. Gå til kontosiden i appen, og trykk på Linket kontoer.

Les mer om hvordan du lenker kontoen her.

• Klart til installasjon!