Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Ease Construction

Med Ease Construction får du digital oversikt og kontroll over det totale bildet på byggeplassen, men også helt ned på detaljnivå. Du ser hvem som befinner seg på byggeplassen, hvem som har tilgang til ulike deler av byggeplassen og du kan regulere adgangene. Du kan også ta i bruk en rekke smarte funksjoner som gir deg bedre arbeidsflyt og samtidig gjør byggeplassen sikker. 

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo av Ease Construction. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bil kontakt av en sælgsrepresentant innen en virkedag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Jobb smart, sikkert og effektivt med

Full kontroll over byggeplassen.

Mannskapsliste

Med mannskapsliste i Ease Construction får du oversikt over alle som er på byggeplassen. Både arbeidere og underentreprenører registreres i systemet.

Adgangskontroll

Med adgangskontroll sikrer du at brakker, porter og containere kun kan åpnes av tilhørende arbeidere.

Fleksibel løsning.

Uavhengig av om du har små eller store prosjekter, og få eller mange byggeplasser, så vil Ease Construction passe for deg. Nettjenesten er fleksibel slik at du kan legge til eller skalere ned tjenester etter hva som passer driften. Selv om prosjekter avsluttes og nye startes, er vi der med en smidig løsning som tilpasses din hverdag.

Alltid tilgjengelig.

En forutsetning for en sikker arbeidsplass er kontroll. Med Ease Construction kan du fo oversikt over dine bygge- og anleggsprosjekter uansett hvor du skulle befinne deg. Så lenge du har tilgang til nett har du tilgang til byggeplassen. Det er enkelt å hente ut mannskapslister, samt styre adganger til brakker og porter.

I Ease Construction finner du en rekke

Smarte funksjoner.

Infobric Construction gir deg verktøyene du trenger for å ha full kontroll på byggeplassen. I den digitale tjenesten finner du en rekke smarte funksjoner, som skal hjelpe deg med å jobbe smart, sikkert og effektivt.

Mobil åpning av kjøreport
Mobil åpning av kjøreport
Read More
Med mobil åpning av kjøreport får du smidige inn- og utpasseringer av tungtransport på byggeplassen. Åpne kjøreporten med app på mobil for en smidigere og enklere logistikk.
UE-kjede
UE-kjede
Read More
Få oversikt over hvilke underentreprenører som er aktive på byggeplassen. UE-kjede er en tjeneste i Ease Construction som gir oversikt over underentreprenører og forholdet mellom alle aktørene.
StartBANK-integrasjon
StartBANK-integrasjon
Read More
StartBANK-integrasjonen til Ease Construction gir oversikt over alle leverandører og hvorvidt de er StartBANK-godkjent eller ikke.
Oversikt over innleide
Oversikt over innleide
Read More
Med krav til hvor mange som kan være innleid vil det være avgjørende å få kontroll på hvor stor andel dette er på ditt prosjekt. Funksjonen gir full oversikt over hvilke personer og selskaper de innleide kommer fra, og hvem de er innleid av.
Soneinndeling
Soneinndeling
Read More
Med soneinndeling får du kontroll over både deler av prosjektet og det totale bildet. Ved evakuering av enkelte områder kan du hente ut spesifikke mannskapslister for denne sonen.
HMSREG-integrasjon
HMSREG-integrasjon
Read More
Med HMSREG-integrasjon har du som byggherre eller entreprenør alltid kontroll over bygge- og anleggsplassene. Med installert utstyr fra Infobric får du oversikt i både Ease Construction og HMSREG.
Previous
Next

Kundesitat.

Jeg bruker Infobric-systemet hver dag. Det er et veldig enkelt system.

- Joakim Sofienlund, Syljuåsen

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar

Det er to måter å gjøre dette på. Du kan enten sende en bestilling til oss, så hjelper vi deg, eller gjennom en systemadministrator for din systemklient.

 

Opprett via Infobric

 

Avslutt og arkiver via Infobric

Det finnes to måter å gjøre dette. Enten gjennom en bestilling til oss i Infobric, så hjelper vi deg, eller gjennom en brukeradministrator for din systemklient. 

 

Systembruker via Infobric

For å få full tilgang til sin systemklient kreves en grunnavtale. Dette gjelder både nye og eksisterende kunder av Infobric.

 

Registrer bedriften for grunnavtale

For å legge til en regboks i Ease Construction, trenger du rettigheter som konfiguratør på arbeidsplassen.

 

Slik fungerer regboksen

 

Ta bort enhet via Infobric

 

Hvis du ikke har rettigheter kan du kontakte oss for å fjerne enheten. 

Gratis demo

Jag godkänner Integritetspolicyn


Back to store
Close