Kampanjepris elektronisk dørlås

Spar kr 3 000,- nå

Ja, jeg er interessert

Kampanjetilbud

Sikre deg nå føre påske. Kampanjepris elektronisk dørlås 9 900,-

Spar kr 3 000,- nå.

Tilbudet gjelder til og med fredag 12. april 2019.

Elektronisk dørlås er integrert mot webtjenesten Ease hvor du styrer adgang til brakker og containere. Et abonnement avhengig av byggeprosjektets verdi tilkommer.

Ja, jeg er interessert

Slik fungerer elektronisk dørlås

 • HMS-kortet erstatter nøkler/koder som adgangskontroll.
 • Brukte HMS-kort vises i webbasert Ease i sanntidsoversikt.
 • Du har oversikt og styrer adgang; hvem, når og hvor.

Les mer om elektronisk dørlås 

Dørlås pakken inneholder alt du trenger

 • Kontrollboks
 • El-trykklås, Robust
 • HMS-kort kortlesere
 • Trykknapp
 • Karmoverføring
 • Kontakt

Rømningsveier og elektronisk dørlås

Elektronisk dørlås på brakke og container hindrer ikke rømningsvei ved evakuering/nødsituasjon. Dørene er funksjonelle fra innsiden og åpnes med dørvrideren. Ved strømbrudd så får du også åpnet døren fra innesiden med dørvrideren.

Ja, jeg er interessert

Webtjeneste Ease + Elektronisk dørlås

= din sikkerhet og kontroll

Webtjenesten Ease

oversikt og kontroll

Lett gjenkjennelig Microsoft brukegrensesnitt. Webtjenesten gir i sanntid oversikt og kontroll med et minimum av tidsbruk. Du er i førersetet og bestemmer hvem som har adgang hvor og når.

Elektronisk dørlås

HMS-kortet er nøkkel

Elektronisk dørlås monteres på døren. Mannskapet bruker lovpålagt HMS-kort som nøkkel. Kortet leses på kortleser og døren til brakke og contrainer åpnes.

Infobric gir deg

full fleksibilitet

Leie eller eie – valget er ditt! er koblet sammen i webtjenesten Ease. Skaler opp ved behov; flere Regbokser, dørlåser, rotajonsport & kjøreport.

Hold uvedkommende ute og svinnet nede

EBA (Entreprenørenes Bygg og Anlegg) rapporterer at 9 av 10 entreprenører har blitt frastjålet verktøy. Totalt sett stjeles det for millioner fra norske byggeplasser over hele landet. Tyverier skjer hver eneste uke, hele året, og problemet er økende. Verktøy er målet for tyveriene. Svært lite blir anmeldt politiet da sakene som oftest blir henlagt.

 • 9 av 10 store entreprenører har hatt tyveri.
 • Verktøy er målet før tyveriene. 5% forsvinner hvert år!
 • Byggestopp (og tapt utstyr) koster fort flere hundretusen.

Erstatning for tapt utstyr blir heller sjelden meldt til forsikringsselskapet da egenandelen er høyere enn hva du får igjen. På toppen av dette kommer alt ubetenksomt svinn av verktøy.

Ja, jeg er interessert

Slik sikrer Moelven Byggmodul verktøy containeren

Moelven Byggmodul Hjellum AS har lykkes med adgangskontrollert elektronisk dørlås med lovpålagt HMS-kort som nøkkel på sine verktøy containere. Dette for å få bukt med svinnet. Systemet har innfridd forventningene. Verktøy blir ikke lenger borte. Kun mannskap med tildelt rettighet kan åpne containeren. Moelven har i webtjenesten kontroll på opphold og uttak av verktøy. I tillegg fornøyde folk på byggeplassen fordi verktøy alltid er på plass når de trenger det.

Sjekk ut deres erfaringer og hvordan du løser det i praktsis.

Les mer om Moelven

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.