Ease Rental

Logg inn Ease Rental

FLÅTESTYRING GIR EN EFFEKTIV OG LØNNSOM MASKINPARK

Tiden din er verdifull. Digitale løsninger for flåtestyring gir full oversikt med et minimum av tidsbruk. Et system som rapporterer i  sanntid og muliggjør fjernstyring gir bedre utnyttelse av  maskinparken. Følg opp serviceprogram og ta frem underlag for   fakturering med automatiske rapporter. Maskinstyringsenheten  kan brukes på alle typer lifter og maskiner med dødmannsknapp.

Økt lønnsomhet i maskinutleie

Få betalt for jobben du gjør. Digitalisering gjør driften din mer  transparent og sporbar. Synliggjør hvem som bruker liftene til  hvilke tidspunkter og hvordan de brukes. GPS basert flåtestyring gir mer presis fakturering basert på faktisk tidsforbruk og  synliggjør uforutsette utgifter som tidligere ikke har vært mulig pga mangelfull dokumentasjon. I sum gir dette bedre lønnsomhet.

Lettgjenkjennelig brukergrensesnitt

Din hverdag er hektisk og du trenger et brukervennlig digitalt  verktøy som støtte i hverdagen. Ease Rental er navnet og er en del  av webtjenesten Infobric Ease. Ease Rental har det lett  gjenkjennelige Microsoft brukergrensesnittet. Ease er  webtjenesten hvor du administrerer maskinstyringsenheten.  Nøkkelen er det lovpålagte HMS-kortet. Du har derfor full kontroll  på hvem som har brukt maskinen og til hvilke tidspunkter Her søker du opp og sporer enheter, gir personer rettigheter, og  kan avgrense arbeidsområdet med geo-fencing.

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.