Energibesparing

Regulere oppvarming etter når byggeplassen er bemannet

Det finnes store muligheter for å optimalisere energibruken på de aller fleste byggeplasser, ved å styre og overvåke det elektriske utstyret. Ved å styre oppvarming og belysning oppnår man energieffektivisering av hele byggeprosessen, og alt gjøres i det enkle og oversiktlige brukergrensesnittet til Infobric Ease.

Regulering av oppvarming og lys styres etter når byggeplassen forventes å være bemannet, men kan også reguleres i sann-tid dersom det skulle forekomme avvik i den forventede bemanningsperioden.

Miljøvennlig og kostnadseffektiv

I Ease håndtert tilstedeværelse og adgangskontroll, noe som gjør systemet godt egnet til å også styre varme på byggeplassen. Sett natt temperatur på 14 C og dagtemperatur på 21 C. Siden løser Ease det er hyggelig og varm når den ansatte er på plass og at elfakturan blir trivelig lesing.

Husk at det kan være så lett å være både miljøvennlig og spare penger.

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.