DN Gaselle logo
nyhet

02/11/2017

Infobric nominert

For første gang er Infobric Norge nominert i Dagens Næringslivs kåring av årets Gasellebedrift. En anerkjennelse av at Infobric er en av de raskest voksende og mest lønnsomme selskapene i Norge. For det svenske selskapet er det andre året på rad Infobric er nominert til Årets Gasell av Dagens Industri.

Dagens Næringsliv deler ut Gaselleprisene for 15. gang. Finalen og vinneren annonseres på Gasellekonferansen i Christiania Teater 29. November.  Dette er en kåring av de raskest voksende selskapene i Norge. Nominasjonen er en anerkjennelse av Infobrics resultater og er et resultat av en omfattende undersøkelse Dagens Næringsliv har gjennomført blant samtlige Gasellebedrifter.

Dedikasjon og handlekraft

PwC er hovedsamarbeidspartner for Dagens Næringslivs Gasellekonferanser 2017, og uttaler at omstilling handler om dedikasjon, handlekraft, god ledelse og situasjonsforståelse. For å lykkes som Gasellebedrift må man ville det litt mer enn konkurrentene.

Infobric AS har ekspandert kraftig de siste årene og som har bidratt til nominasjonen blant landets Gaselle bedrifter 2017. Gaselle kravene som de nominerte skal imøtekommes er blant annet minimum dobling av omsetningen over fire år, ha et positivt samlet driftsresultat og en kontinuerlig vekst i undersøkelsesperioden.

Spesielt stolt av våre ansatte og deres innsats

– ”Nominasjonen til Årets Gaselle er en anerkjennelse av at Infobric er et bærekraftig selskap og en sterk aktør i våre største markeder. Vi er stolte av å fortsatt være med i toppen av de raskest voksende selskapene i landet med gode vekstresultater. Vi har økt vårt nærvære og aktivitet på det norske markedet de siste årene og nominasjonen er en anerkjennelse av at innsatsen har gitt resultater. Jeg er spesielt stolt av våre medarbeidere og deres innsats. Det er sammen med dem og det gode samarbeidet med kunder og partnere vi skaper den positive utviklingen,” uttaler Dan Friberg, adm. direktør i Infobric.

For nærmere informasjon, ta kontakt med:

Dan Friberg, adm. direktør Infobric
Tlf: +46 707 88 75 44
E-post: dan.friberg@infobric.se


Om Infobric

Infobric utvikler systemer som øker sikkerheten og gjør bygge- og anleggsplassene mer effektive. Tjenester og produkter brukes for tiden på 10.000 bygge- og anleggsplasser, både I Norge og andre land. Selskapet har ca 60 ansatte og hovedkontoret ligger i Jönköping. Infobric er en akkreditert leverandør av industristandard ID06. Les mer om Infobric på www.infobric.no.

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.