nyhet

03/09/2019

Infobric revolusjonerer byggebransjen med mobil dørlås

Jönköping den 3. september 2019

Infobric utvikler digitale løsninger og innovasjoner som gir økt sikkerhet og effektivitet på byggeplassen. Nå lanserer selskapet en helt ny dørlås der mobilt er nøkkelordet. Med Ease Smart Lock legger Infobric tidkrevende nøkkelhåndtering bak seg og tar byggeprosjektet ditt med over i den digitale verdenen. Systemet gjør håndteringen av innpassering og rettigheter på byggeplassen smidigere og sikrere enn noensinne.

Løsningen består av en smartlås som installeres på den eksisterende dørlåsen. Arbeiderne som trenger tilgang, kan deretter åpne døren med byggebransjens mest brukte app for registrering av tilstedeværelse – Ease CheckIn. Installasjonen av Ease Smart Lock går raskt og skjer uten inngrep i døren, og låsen flyttes enkelt videre til neste prosjekt. Systemet bygger på plattformen Infobric Ease, som gir mulighet til å ha mannskapslister, agdangskontrol og maskinstyring i ett og samme system. Administratoren har tilgang til alt online, med full kontroll over samtlige låser og rettigheter i sanntid. Samtidig logges alle aktiviteter, slik at den ansvarlige kan følge med på hvem som har vært på plass og når.

Les presmelding

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.