Arbeider i Ease

 • Innlogging og passord

  Her kan du lære mer om hvordan du logger inn på nettjenesten Infobric Ease. Eller hvordan du går frem hvis du savner eller har glemt ditt brukernavn og/eller passord.

  Les mer
 • Infobric Ease Hurtigguide

  Her kan du laste ned en kort guide for Infobric Ease.

  Les mer
 • Persongrupper og personer

  Den som er plassadministrator behandler persongrupper og personer i nettjenesten Infobric Ease. Persongrupper brukes til å dele inn personer og gi dem egnede rettigheter. Personer kan legges til på flere forskjellige måter.

  Les mer
 • Skjemaer og rettigheter

  Den som er plassadministrator behandler skjemaer og rettigheter i nettjenesten Infobric Ease. Skjemaene brukes til å gi personer rettigheter til arbeidsplassen. Rettigheter bestemmer hvem som skal gis tilgang til enheter, som for eksempel å passere gjennom en port og hvilket skjema som skal følges. Angi rettigheter for de persongrupper/personer som skal få tilgang. Alle øvrige nektes tilgang.

  Les mer
 • Ta fram oppsamlingsliste

  I nettjenesten Infobric Ease kan den som er plassadministrator ved en eventuell årsak raskt se hvem som befinner seg eller har befunnet seg på arbeidsplassen og enkelt skrive ut en oppsamlingsliste.

  Les mer
 • Avslutte arbeidsplass

  Når byggeprosjektet ikke er aktivt lenger, skal arbeidsplassen avsluttes i Infobric Ease. Fyll ut formularet for å avslutte arbeidsplassen.

  Les mer
 • Endre språk Regboks/Kontrollboks

  Om behovet dukker opp finnes det mulighet til å endre språket på din reg- og/eller kontrollboks til engelsk. Informasjons og feilmeldinger vises da på

  Les mer
 • UE-Kjede

  UE-kjede er en tjeneste i Infobric Ease som gir en oversikt over hvilke underentreprenører som er aktive på byggeplassen, og brukes til å spore forholdet mellom alle entreprenø

  Les mer
Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.