Så enkelt er det å bruke Infobric Regboks

Byggherreforskriftens § 15 krever at du til enhver tid skal kunne gjøre rede for hvem som er i arbeid på byggeplassen. Den 1. juli 2017 kom lovkravet som sier at dette må gjøres elektronisk.

Oppfyll de nye kravene nå, og skap en god vane på byggeplassen.

For prosjektledere, byggherrer eller Bas

Fra å føre manuelle mannskapslister på daglig basis, og føre de inn i programmer som Excel, gjør byggekortleseren «Regboks» eller appen Ease CheckIn, og nettjenesten Ease jobben for deg. Du trenger bare å sette opp Regboksen og legge til brukerne i Ease, enten manuelt eller automatisk. Da har du til enhver tid oppdaterte elektroniske mannskapslister som kan hentes frem ved kontroll.

For de ansatte

Det har siden 2008 vært lovkrav om at alle som arbeider på en byggeplass må bære HMS-kort. Hensikten med byggekortet er å kunne identifisere hvem man er, og hvem man arbeider for.

Mangel på HMS-kort kan gjøre at Arbeidstilsynet hindrer den ansatte i å jobbe, og gjelder dette flere ansatte kan det i verste fall føre til en svært kostbar byggestans. Særlig graverende tilfeller vil bli politianmeldt og kan medføre fengselsstraff inntil 3 måneder.

Ansatte på en byggeplass bør nå være godt kjent med reglementet, og godt vant til å bære HMS-kortet på seg til enhver tid. Når man i gamle dager måtte innom brakka for å registrere seg inn kan de nå enkelt lese kortet på Regboksen på vei inn og ut.

Regbokser kan plasseres flere steder rundt på arbeidsplassen, eller der det er naturlig at man kommer inn og ut hver dag. Vi anbefaler på de mest trafikkerte ferdselsårene for å gjøre det lett for mannskapet å registrere sin tilstedeværelse. Du kan også sette opp automatisk nyregistrering, slik at det blir mindre administrasjon når nye arbeidere kommer på byggeplassen.

Les mer: Spørsmål og svar rundt endring av byggherreforskriften §15.

Ta kontakt med oss i Infobric dersom du har spørsmål rundt Regboksen.

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.