Håndtere spørsmål

Håndtere spørsmål i GDRP-portalen.

Personer registrert i Infobric Ease har flere rettigheter i henhold til den nye personvernloven. Rettighetene er styrket og blitt flere, og innebærer i korthet at de registrerte skal få informasjon om når og hvordan deres personopplysninger behandles og ha kontroll over egne personopplysninger. Derfor har de rett til, i noen tilfeller, å få deres data rettet, slettet eller blokkert, eller få de ut eller flytte opplysningene (dataportabilitet).

Via GDPR-portalen kan du som representerer det selskapet som er den behandlingsansvarlig å håndtere alle forespørsler om personopplysninger som behandles i Infobric Ease. For å få tilgang til portalen, skal du som har myndighet til å håndtere personopplysninger for selskapet, kontakt support@infobric.no

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften og langfredag: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.

Waldemar Thranes Gate 84 B 0175 Oslo