Personvern

I denne personvernerklæringen beskriver vi på Infobric hvordan vi behandler og beskytter dine personopplysninger. Personvernet gjelder for Infobrics nettsider, tjenester og applikasjoner der det er en henvisning til denne personvernerklæringen, uansett hvordan du får tilgang til eller bruker dem.

Din personlige integritet er viktig for oss, og du skal være trygg på at Infobric tar ansvar for å beskytte dine rettigheter og personvern. I dette dokumentet beskriver vi hvordan vi bruker de personlige opplysningene du deler med oss, hva vi gjør – og hva vi ikke gjør – og hvorfor.

Infobric AS er ansvarlig for siden. Ta kontakt med oss på support@infobric.se.  Om du vil vite mer om Infobrics arbeide med datasikkerhet, kan du se egen informasjon på nettsiden: infobric.no/gdpr


Ansvar for behandlingen av dine personopplysninger

Infobric som databehandler

Infobric AB, 556646-2940, Gjuterigatan 9, 553 18 Jönköping, er leverandør av system for adgangskontroll, elektronisk mannskapsliste og tilhørende administrasjon i webtjenesten Infobric Ease, ”Tjenesten”, og er databehandler for behandlingen av personopplysninger som skjer i Tjenesten når vi eksempelvis gir våre kunder support i Tjenesten eller lagrer data på våre servrere. Dette ansvaret er nærmere beskrevet i våre Allmenne vilkår for Tjenesten.

Infobric som behandlingsansvarlig

Infobric er behandlingsansvarlig for behandlingen av de personopplysninger som du som bruker deler med oss når:

  • Du bestiller Tjenesten eller en ny arbeidsplass i Tjenesten
  • Du skaper konto Appen Ease CheckIn
  • Du har en spørsmål og kontakter oss via telefon eller mail
  • Du melder deg på et webinar eller et seminar/event arrangert av oss
  • Du er mottager av vårt nyhetsbrev eller annen kommunikasjon
  • Du besøker vår nettside og samtykker til cookies
  • Du bruker våre sosiale medie flater

Hvorfor behandler vi dine personopplysninger?

En detaljert liste over personopplysningene som finnes i de ulike kategoriene, anledninger og det juridiske grunnlaget som behandlingen er basert på, er gitt i Vedlegg 1 til denne personvernerklæringen.

Når du bestiller Tjenesten eller en ny arbeidsplass i Tjenesten

Når du bestiller Tjenesten, samler vi kontaktinformasjon på bestilleren og eventuelt andre kontaktpersoner i din bedrift. Formålet med behandlingen er å oppfylle avtalens forpliktelser og samarbeid i henhold til avtalen, for eksempel administrasjon av avtaleforholdet, gi deg viktig informasjon og annen kommunikasjon om Tjenesten.

Når du oppretter konto i Appen Ease CheckIn

Når du oppretter en konto i Ease CheckIn, samler vi inn informasjonen som trengs for å administrere kontoen din. Informasjonen lagres så lenge du har kontoen din hos oss.

Når du har et spørsmål og kontakter oss via telefon eller mail

Når du kontakter oss via telefon eller e-post, håndterer vi de personopplysningene du har valgt å dele med oss for å svare på spørsmålet ditt.

Når du melder deg på et webinar eller seminar/event arrangert av oss

Vi samler inn kontaktinformasjon for å holde deg oppdatert om det aktuelle webinaret / arrangementet.

Når du er mottager av vårt nyhetsbrev

Vi behandler kontaktinformasjonen din for å sende nyhetsbrevet til deg som bruker av tjenesten. Vi bruker en tredjepartsleverandør til å håndtere posten og din registrerte e-postadresse lagres derfor i deres tjeneste. Du kan alltid motsette deg å motta nyhetsbrev ved å klikke på en lenke nederst i nyhetsbrevet, som sletter informasjonen fra tjenesten.

Når du besøker vår nettside og samtykker til cookies

På Infobrics nettsteder er det informasjonskapsler/cookies. Informasjon om hvilke cookies og hvordan vi håndterer informasjonskapsler, er beskrevet i Cookie Policy, som finnes på nettstedet vårt.

Når du besøker Infobrics profiler i sosiale medier

Infobric er ansvarlig for personopplysninger publisert på våre bedriftsprofiler på Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin og Flickr. Ansvaret dekker både personopplysninger vi kan publisere og personopplysninger publisert av andre, for eksempel i en kommentar. Vær oppmerksom på at som bruker og skriver en kommentar, kan du også holdes ansvarlig for det du legger igjen av informasjon.

Infobric publiserer kun opplysninger om våre brukere i innlegg i våre sosiale medie kanaler, hvis vi har fått ditt samtykke og informert deg, for eksempel om du deltar i en konkurranse arrangert av Infobric. Vi overvåker regelmessig publiseringer i kommentarfeltene for å oppdage krenkende personpplysninger og fjerne personopplysninger så snart som mulig når de oppdages. Når du kontakter Infobric via noen av våre sosiale media kanaler, for eksempel Facebook Messenger, behandler vi personopplysninger du gir oss for å håndtere din forespørsel og svare deg, gjennom samme tjeneste.

På vår hjemmeside er det lenker til innlegg på Infobrics profiler i sosiale medier, som Facebook og Flickr. For å få tilgang til materialet vi lenker til, må du samtykke til en avtale om f.eks cookies eller andre brukerdata på disse sidene. Vi publiserer også videoer fra vår YouTube kanal om våre produkter og tjenester som er innebygd på nettstedet vårt, og ved å klikke på en film for avspilling, samtykker du til at YouTube kan lagre cookies. Infobric er ikke ansvarlig for cookies lagret av disse tjenesteleverandørene. Du finner mer informasjon i vår Cookie Policy.
Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?

Hvor lang tid dine personopplysninger er lagret hos oss varierer avhengig av formålet de er samlet inn for. Dine personopplysninger lagres for den tid som er nødvendig for dette formålet og for tiden etter som er nødvendig for å ivareta vår berettiget interesse i å håndtere og svare på rettslige krav. Publiserte personopplysninger i digitale kanaler oppbevares på ubestemt tid. Rapporter på overordnet nivå som ikke inneholder personopplysninger lagres.

Hvor lenge lagrer vi dine personopplysninger?

Hvor lang tid dine personopplysninger er lagret hos oss varierer avhengig av formålet de er samlet inn for. Dine personopplysninger lagres for den tid som er nødvendig for dette formålet og for tiden etter som er nødvendig for å ivareta vår berettiget interesse i å håndtere og svare på rettslige krav. Publiserte personopplysninger i digitale kanaler oppbevares på ubestemt tid. Rapporter på overordnet nivå som ikke inneholder personopplysninger lagres.

Hvilke rettigheter har du?

Du som registrert hos Infobric har flere rettigheter som du bør kjenne til:

  • Du har rett til å be om innsyn i de opplysningene vi behandler om deg.
  • Du har rett til å kreve retting av de aktuelle personopplysningene dersom de er feilaktige, ufullstendige eller misvisende og berettiget til å kreve begrenset behandling av personopplysninger.
  • Du har rett til å be om at data slettes.
  • Du har også rett til å tilbakekalle samtykke, klage over behandlingen til Datatilsynet, motsette deg automatiske beslutningsprosesser, profilering og motsette deg direkte markedsføring.
  • Du har i enkelte tilfeller rett til dataportabilitet av dine personopplysninger.

Endringer i denne personvernerklæringen

Infobric kan fra tid til annen å gjøre endringer i denne personvernerklæringen. Den siste versjonen av personvernerklæringen er alltid tilgjengelig på vår nettside.

Vil du vite mer?

Har du spørsmål om denne personvernerklæringen og behandlingen av dine personopplysninger eller vil ta i bruk dine rettigheter kan du kontakte oss ved å sende en e-post til support@infobric.se eller via noen av de øvrige kontaktpunktene tilgjengelig på vår nettside.


Bilag 1 til personvernerklæringen

Bilag 1 til personvernerklæringen

Kontakt oss

Kontakt kundeservice

Åpningstider

Ukedager 07:30 – 16:30

Kontakt oss via e-post
Kontakt oss via telefon: 400 01 451

Andre åpningstider

Dagen før julaften, nyttårsaften, langfredag og Sankthans: 07:30 – 12:00

Helligdager: Stengt

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.