nyhet

14/11/2019

Mobil containervegg med Infobric dørlås sikrer verdiene på byggeplassen

I containere oppbevares ofte store verdier, som er lett tilgjengelig. Dette gjør de utsatt for tyveri, samt at man har lite kontroll med bruken av verktøy og utstyr i løpet av en arbeidsdag. Løsningen er å installere en flyttbar gittervegg med dør påmontert Infobric dørlåssystem, for åpning ved hjelp av HMS-kort.

Innbrudd på byggeplass forekommer altfor ofte. Ifølge en undersøkelse fra Entreprenørføreningen Bygg og Anlegg (EBA)* har ni av ti bedrifter i bransjen blitt frastjålet verktøy. Uvedkommende kommer seg inn i brakkerigger og containere som ikke er forsvarlig låst. Dette skyldes at nøkler og koder kommer på avveie eller at dørene faktisk er ulåst. Tyverier medfører unødvendige kostnader og ekstraarbeid for å erstatte tapt utstyr. Og til tross for at relativt store verdier kan gå tapt blir slike tyverier sjelden anmeldt.

For å få bukt med dette problemet har Infobrics partner Garda Anleggssikring utviklet en helt ny type containervegg som gjør det enkelt for entreprenører å sikre sine containere. Veggen har en solid utførelse, og konstruert på en slik måte at den enkelt monteres på innsiden av hoveddører og kan tas ut og benyttes på andre containere etter prosjektslutt. Den er tilpasset standardmål for containere og har en døråpning på hele 900 mm. Døren er plassert på siden, slik at den kan benyttes med kun én containerdør åpen. 

Døren kan påmonteres dørlåssystemet fra Infobric, og på den måten er det enkelt å styre hvem som skal ha tilgang til containeren. I tillegg til fordelen med tilgangskontroll, unngår du at store verdier som også er viktig for produktiviteten blir stående tilgjengelig for alle under hele arbeidsdagen. Ansvarlig på arbeidsplassen kontrollerer enkelt hvem som kommer inn i containeren og på hvilke tider, via webtjenesten Infobric Ease. Og i samme system kan dørlåsene integreres med andre Infobric-produkter på arbeidsplassen, for eksempel mannskapslister og porter.

«I løpet av arbeidsdagen er det viktig at man har rask og smidig tilgang til nødvendig utstyr på bygge- og anleggsplassen. Vi er derfor glad for at vi gjennom denne containerveggen kan tilby en løsning som gjør at tilgang ikke trenger å gå på bekostning av sikkerheten,» sier Frode Rastad, Daglig leder i Garda Anleggsikring, og fortsetter: «I tillegg til å unngå tyveri, kan f.eks. veggen hindre tilgang til utstyr som man trenger nødvendig sertifiseringer for å bruke. Veggen med påmontert dørlåssystem gir en komplett løsning for svært god tilgangskontroll.» 

Garda Containervegg kan leveres komplett med dørlåssystem fra Infobric av Garda Anleggssikring. Veggen kan leveres “plug & play” eller ferdig montert i container på byggeplass utført av Gardas teknikere.

Mer informasjon om mobil containvegg
Les mer om produktet på anleggsikring.no/produkt/containervegg-m-dor/

Du kan også kontakte oss på Infobric AS og vi vil fortelle deg mer. Du finner kontaktinformasjonen vår på kontaktsiden vår

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.