nyhet

20/01/2020

Møt oss på Arctic Entrepreneur 2020

Infobric finner du sammen med vårt datterselskap BlastManager på Arctic Entrepreneur 2020 på The Qube og Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 21.-23. Januar. Sammen forteller vi om hvordan vi hjelper maskinentreprenører i Norge til å jobbe tryggere, enklere og mer effektivt med våre digitale verktøy.

Infobric utvikler løsninger for sikrere og mer effektive byggeplasser. Med våre løsninger sikrer du at de rette personene er på riktig sted til rett tid og med tilgang på riktig utstyr. Vi tilbyr det som fungerer best i din hverdag. Dette er grunnen til at produktene våre er installert på et tusentalls små og store byggeplasser.

BlastManager leverer system for planlegging og dokumentasjon av sprengningsarbeid. Vårt mål er at sprengningsentreprenøren skal imøtekomme byggherrenes og statens krav til sprengning på en enkel og kostnadseffektiv måte. I tillegg har vi mange nytteverktøy som vil gjøre din arbeidsdag enklere.

Kom forbi standen 68, så forteller vi deg mer. Som gjest på Arctic Entrepreneur 2020 kan du besøke utstillingen helt gratis. Vi ses 21.-23. Januar!

Mer information:
Henrik Vorkinn, Salgssjef Infobric AS
Tel: + 47 909 68 835 E-post: henrik.vorkinn@infobric.no

Martin Ryde, Daglig Leder, BlastManager AS
Tel: +47 99 333 555 E-post: martin@blastmanager.no

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.