nyhet

20/12/2018

NÅ enda enklere å registrere tilstedeværelse på bygge- og anleggsplassen

Infobric lanserer en ny versjon av Nordens mest brukte bygge app Ease CheckIn. Appen brukes for å registrere tilstedeværelse på mer enn 8 000 bygge og anleggsplasser i Norden. Appen har nå fått et nytt tidsriktig design, blitt raskere og fått en navigering som gir bedre brukeropplevelse.

Den oppdaterte versjonen av Ease CheckIn lanseres først for Android brukere, deretter følger en ny versjon for iOS-miljøet i januar 2019. I tillegg til ny look & feel som er raskere og gjør det enklere for brukeren å finne sine arbeidsplasser og oppdatere sin status, har appen fått en rekke forbedringer. I ny versjon blir det enklere å tilbakestille passord via SMS og brukeren kan legge inn arbeidsplasser som favoritter slik at de er enkle å finne når brukeren skal sjekke inn.

Appen oppdateres automatisk for nåværende brukere og oppdateringen innebærer ingen store endringer for vante brukere av appen. Sjekk ut Hurtigguide for Android-brukere hvor du kan se den nye designen og få en kort gjennomgang av appens nye funksjoner.

Har du ikke skaffet deg appen ennå? Gjør det nå! Last ned Androide versjonen: 

 

Appen Infobric Ease CheckIn ble lansert 2016 i Sverige for å gjøre det enkelt for aktører i bygg og anlegg å etterleve gjeldende lovkrav. I Norge ble appen lansert i 2017 for å registrere tilstedeværelse i mannskapsliste i henhold til byggherreforskriften §15. Siden appen ble lansert har antall brukere steget jevnt og trutt, og i dag brukes Ease CheckIn for å registrere tilstedeværelse på 8 000 av de ca 13 000 aktive byggeprosjekt som bruker Infobric systemet.  Appen er derfor Nordens mest brukte bygge app.

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.

Waldemar Thranes Gate 84 B 0175 Oslo