Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Vår misjon og målet med arbeidet vi gjør, er å skape bærekraftige arbeidsplasser. Det sier også alt om hvordan vi ser på vårt eget arbeidsmiljø. Uten dedikert medarbeidere som virkelig forstår hverdagen til kundene våre, kan vi aldri lage smarte løsninger som gjør jobben deres lettere. Vi legger derfor stor vekt på alle som jobber med oss og gir de som ønsker det mulighet å både utvikle seg og ha innflytelse. Det er når vi jobber sammen at vi kan sette spor hos kundene våre, både i bransjene deres og for et bærekraftig samfunn.

Bli en del av Infobric.

Våre ledige stillinger

Når de ansatte trives tar de godt vare på kundene. Derfor jobber vi hardt for å skape et godt arbeidsmiljø og være en attraktiv arbeidsgiver.”

– Joakim Lindqvist, Business Area Manager, Infobric Fleet

Vi er langsiktige uten å bli for trege.

Vi har vokst rakst siden starten i 2004, men vår måte å gjøre ting på er i utgangspunktet det samme. Vi har fortsatt den samme tankegangen som da vi var et lite entreprenørsdrevet selskap. Beslutningsveiene er korte og vi kan handle raskt for å opprettholde vår ledende posisjon som digitaliseringspartner. Men vi har et langsiktig perspektiv i alt vi gjør. Løsningene våre skal bidra til et bærekraftig samfunn. I en verden der det skjer endringer på daglig basis, er det verdiene våre som gir en klar retning for arbeidet vårt.

Infobric_Kontakt.jpg

Kontakt oss.

 Infobric Group

+46 (0)36-34 03 02

info@infobric.se

Tilbake
Lukk