Infobric

 

 

Vi leverer systemer som fungerer

Infobric utvikler systemer som gjør byggeplassen din tryggere og mer effektiv. Med våre løsninger sikrer du at de rette personene er på riktig sted til rett tid og med tilgang på riktig utstyr. Vi tilbyr det som fungerer best i din hverdag. Dette er grunnen til at produktene våre er installert på et tusentalls små og store byggeplasser.

Eiere

Infobric eierstruktur består av grunnleggerne som har sentrale posisjoner i selskapet og investeringsselskapet Jönköping Business Development.

Om Jönköping Business Development AB

JBD investerer i selskap med vekst potensiale. Vi vil bidra til at selskap vokser og blir lønnsomme gjennom kapital og aktivt eierskap.

JBD eies av et antall institusjonelle aktører og private personer. Vi har vår base i Jönköpingsregionen, men investerer også i andre nærområder.

Jönköping Business Development er registrert hos Finansinsepktionen som forvalter av et alternativt investeringsfond.

www.development.nu

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.