Infobric

 

Vi leverer systemer som fungerer

Infobric utvikler systemer som gjør byggeplassen din tryggere og mer effektiv. Med våre løsninger sikrer du at de rette personene er på riktig sted til rett tid og med tilgang på riktig utstyr. Vi tilbyr det som fungerer best i din hverdag. Dette er grunnen til at produktene våre er installert på et tusentalls små og store byggeplasser.

Eiere

Infobric eierstruktur består av grunnleggerne som har sentrale posisjoner i selskapet og investeringsselskapet Summa Equity.

Om Summa Equity

Summa Equity ble grunnlagt i 2016 og avsluttet sitt første fond i februar 2017 med totalt 4,7 milliarder kroner fokusert på investeringer i det nordiske SMB-markedet (små og mellomstore bedrifter). Selskapet investerer i sektorer knyttet til tre megatrenddrevne temaer: ressurseffektivitet, endret befolkningssammensetning og teknologiintensive aktiviteter og har bygget en portefølje av selskaper som bidrar til den positive utviklingen av FNs globale bærekraftmål på områder som helse, utdanning, landbruk og teknologi.

summaequity.com

Ledning

Dan Friberg, CEO
dan.friberg@infobric.se

Marcus Fransson, CFO
marcus.fransson@infobric.se

André Pehar, Corporate Sales Director
andre.pehar@infobric.se

Björn Svennenfors, CTO, Chief Business Development & Strategy Officer
bjorn.svennenfors@infobric.se

Jens Landén, Sales Director Sweden & Norway
jens.landen@infobric.se

Håkan Unbeck, General Counsel
hakan.unbeck@infobric.se

Marie Skeppstedt, Marketing & Communications Director
marie.skeppstedt@infobric.se

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.