Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Generell informasjon

Sette standard påloggingsverdier

Her kan du se hvordan du setter standard påloggingsverdier i Tempus. Slik gjør du det: – Etter installasjon av Tempus, naviger til programfiler mappen. Dette er vanligvis C:Program Files (x86) – Høyreklikk på Tempus-mappen og velg «egenskaper». – Under «egenskaper», gå til sikkerhet-fanen og velg …

Les mer

Tilgangsprofiler i systemoppsettet

Det vil være en fordel å begrense innsyn i register og andre avdelingers data. Dette kan du gjøre ved å gi tilgang kun til egne data for bruker, eller egen avdeling. Slik gjør du det: – Gå inn på Tempus programvare. – Velg tilgangsprofil nr. …

Les mer
Back to store
Lukk

Scheduled website maintenance.

Our websites will be unavailable on Thursday, April 25, 2024, from 7:00 PM (CET - 19:00) to about 11:00 PM (CET - 23:00), as we will performing planned maintenance.