Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Infobric Time

I over 30 år har Time utviklet og levert systemer som hjelper bedrifter til en enklere arbeidshverdag. Vi leverer i dag en fullstendig løsning skreddersydd til kundens behov, som kan integreres med utallige forretningssystemer. Du får et bedre grunnlag for etterkalkyler og lønnsprosessen blir enklere.

Bestill gratis demo

  • Modulbasert tidsystem
  • Timeregistrering og datafangst
  • Enkelt i bruk for ansatte og administrasjon

Fleksibelt tidsystem

Med automatisk lønnsberegning og fakturagrunnlag direkte overført til dine nærliggende forretningssystemer, kan du bruke tiden der det virkelig teller. Få informasjon om alt fra timeregistrering og ferie, til lønnskostnader og prosjekter. 

Bransjer der vi opererer

Gjennom 30 år med erfaring har vi levert utallige spesialtilpassede løsninger. Tradisjonelt har vi levert løsninger innen industri og produksjon, entreprenører og verft. 

Datafangst

I tidsystemet har du mulighet til å innhente sentrale og kritiske data for din virksomhet. Med våre registreringsenheter for datafangst får du enkelt kontroll over tidsforbruket. 

Integrasjoner

Velg blant 300 til 400 integrasjoner, eller få spesialtilpasset integrasjon til dine systemer. Vi utvikler toveis-integrasjoner, slik at du får automatiserte prosesser i bedriften. 

Hva vil du gjøre i dag?

Vi forteller gjerne mer.

Bestill gratis demo

  • Modulbasert tidsystem
  • Skalerbart til bedriftens behov
  • Enkelt i bruk for ansatte og administrasjon
Back to store
Close