Meldingsmodulen

Denne modulen gjør det mulig for brukere å sende meldinger til andre ansatte i selskapet gjennom e-post (uten tilgang til Outlook eller andre e-systemer), SMS (uten å bruke en mobiltelefon) eller til ulike Tempus-terminaler som selskapet bruker. Med terminal menes sendemåte, f.eks. SMS, epost, via touchterminal eller PC-registrering). For å sende SMS må det foreligge en SMS-avtale med Tempus eller bedriften må ha egen SMS server.
Tempus har mulighet for automatisk meldingshåndtering etter ønskede kriterier og intervaller. Dette kan for eksempel benyttes ved manglende attestasjon, uteglemte registreringer, overskridelse av overtid ihht. AML eller oppfølging av sykefravær til nærmeste leder.