Opprette nye brukere i TempusIN Admin

Slik oppretter du nye brukere i TempusIN Admin.

Logg inn:

– Gå til https://in.tempus.no/Account/Login og logg inn.

– Fyll inn Selskap, Brukernavn og Passord.

Menyen

Ved bruk av menyen til venstre, vil du kunne gå mellom de forskjellige sidene. Det som blir mest brukt er Dashboard, Bruker, Registreringer.

Dashboard

Denne siden gir et raskt oversiktsbilde over hvem som har registrert inn data i den siste perioden, totalt, denne uke og i dag.

Opprette brukere

Under menyvalget «Administrasjon -> Brukere». Trykk på knappen «Lag ny bruker» plassert i høyre hjørne.

Alle feltene må fylles ut.

Husk å knytte den ansatte til et eller flere prosjekter ved å hake av. Husk å lagre.