Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Oppgradere Teamviewer

For å oppgradere TeamViewer på klienten gjør man følgende:

1. Last ned nyeste versjon og legg den inn på en minnepenn.
Alternativt kan man laste den ned direkte på terminalen etter man har logget på administrator. Link: https://webfiler.tempus.no/tv.exe

2. Lukk Tempus programmet ved å gå inn i admin panelet og bruke kode 999

Dobbeltklikk her for å komme inn i admin panelet:

Tast 999 og velg utfør:

3. Trykk deretter på Windows start knappen>pilen til høyre for Shut down og velg «log off».

4. Logg på som Administrator med passord 4U2do

5. Start Internet Explorer. (Alternativt start tv.exe fra minnepinnen og hopp til punkt 8)

6. Når du får opp denne meldingen velg «Ask me Later»

7. Skriv inn https://webfiler.tempus.no/tv.exe i adresse feltet og trykk på linjeskift.
Når du blir spurt om du vil lagre eller kjøre filen velg «Run»

8. Når programmet starter kommer det opp en melding om at du må lukke TeamViewer.
Trykk på pilen nederst til høyre på startlinjen. Høyreklikk deretter på TeamViewer ikonet ved å trykke og holde nede i et par sekunder. Når løfter fingeren/pennen av ikonet skal det dukke opp en meny hvor du kan velge «Exit TeamViewer», trykk på den.

9. Når TeamViewer er lukket kan du velge retry i TeamViewer oppgraderingen.
Trykk deg gjennom installasjonen og ta en omstart av terminalen når oppgraderingen er fullført ved å trykke på Windows start knappen>pilen til høyre for Shut down og velg «Restart»

Nå skal TeamViewer være oppgradert til nyeste versjon!

Back to store
Lukk