Utskifting av terminal

Her finner du en veiledning til hvordan du skifter braketter ved utskifting av touch-terminal.

1. Fest første skrue i hullet nederst til venstre. NB: Skru den kun halvveis inn.

2. Legg kabelen til av og på knappen bak braketten slik at kun knappen stikker ut.
Skyv braketten til venstre slik at skruehullet øverst til høyre kommer til syne.
Dette dytter det blå ledningshylsteret på det grønne strømuttaket til side, men utgjør ingen skade på terminalen.

3. Fest deretter skruen i øverste høyre hjørne og stram begge skruer.

4. Deretter fester du de resterende skruene og setter kortleseren i COM 2 på terminalen.

5. Nå er braketten montert og kortleserens COM port må endres i Tempus terminalstyring fra COM 3 til COM2. Se trinn 6.

6. I Tempus Terminalstyrings modulen (Vanligvis installert på APP server og hos Tempus superbruker) marker den aktuelle terminalen. Gå til innstillinger-fanen, endre til COM 2 og lagre.