Tracking codes unloaded

Bruk av cookies

Hos Infobric nettsider bruker vi og samarbeidspartnerne våre cookies for å blant annet sikre at nettstedet fungerer som det skal, og for å følge opp og evaluere bruken av nettstedet (statistikk).

Du kan selv angi hvilke cookies som skal lagres, ved å redigere innstillingene dine. Hvis du vil akseptere samtlige cookies, klikker du på «Godkjenn» nedenfor. Les her for å få mer informasjon om hvordan vi bruker cookies.

Innstillinger for cookies

Du kan selv angi hvilke cookies som skal lagres i nettleseren din, ved å merke av i kategoriene av cookies du godkjenner nedenfor. Du finner mer informasjon om cookies her.

Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Inaktiv ansatt

Inaktiv ansatt

Har du ansatte som er satt inaktive på grunn av sesongarbeid, vikariat eller permisjon? Den ansatte kan enkelt hentes frem igjen i ansattregisteret.

Slik gjør du det:

– Marker den ansattes navn.

– Gå til fanen kalender.

– Huk av for “aktiv” og “vis i utvalgskriterier”.

– Husk å lagre. Nå er den ansatte aktivert og vil vises i ansattregisteret.

Back to store
Close