Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Reduser smittespredning på byggeplasser med digitale verktøy

Reduser smittespredning på byggeplasser med digitale verktøy

Verden er fortsatt hardt påvirket av koronaviruset, og dette gjelder også byggebransjen her til lands. Virusets innvirkning på samfunnet betyr at vi alle deler et felles ansvar for å forhindre spredning. Digitale verktøy fra Infobric Construction kan lette på arbeidet i dagens situasjon, og kan i tillegg bidra til enklere smittesporing.
Reduser smittespredning

Følg prosjektet fra avstand

Alle bransjer er påvirket av dagens situasjon på ulike måter, og må tilpasse seg retningslinjer og råd. Ved hjelp av Ease Construction kan du på avstand følge med på hva som skjer på byggeplassen, i tilfelle sykdom eller fravær av andre årsaker.

– Ease Construction og våre tilkoblede produkter gir våre kunder større muligheter til å jobbe eksternt, men samtidig ha god oversikt over hva som skjer på byggeplassen. Administratoren kan overvåke tilstedeværelse på virksomhetsnivå og dele ut eller begrense tilganger som man normalt kanskje ville gjort på stedet, sier Henrik Vorkinn, salgssjef hos Infobric Norge.

App reduserer berøring, minimerer kø og gir fleksibilitet

Infobric-appen Ease CheckIn fungerer utmerket i dagens situasjon, der vi kan unngå å spre smitte ved å holde avstand fra hverandre og begrense fysisk kontakt. Med appen administrerer brukeren inn- og utsjekking på arbeidsplassen med sin egen telefon og slipper å stå i kø ved registreringsboksen, der mange ellers samles ved ankomst eller avreise fra arbeidsplassen på samme tid.
– Selvfølgelig kan ikke digitale tjenester erstatte alt du gjør på stedet, men det lar deg følge med på hva som skjer på arbeidsplassen og utføre mange viktige oppgaver uten å være der fysisk, sier Vorkinn om den digitale tjenesten fra Infobric Construction.

Enkelt å gjennomføre smittesporing

Ved bruk av app eller administrasjonsverktøyet Ease Construction blir smittesporingen enkel. På et byggeprosjekt kan det oppstå en situasjon hvor det er nødvendig å vite hvem som har vært tilstede samtidig. Da kan plassleder på et prosjekt hente ut rapporter på prosjekt, bygg og til og med etasje hvis arbeiderne registrerer på detaljert nivå.
– Hvis en arbeider blir smittet, vil det være enkelt å finne ut hvem personen har oppholdt seg sammen med og varsle personen. Her vil det være viktig å sikre at arbeiderne har gitt oppdatert kontaktinformasjon, som telefonnummer, så det kan være lurt å sikre en rutine for gjennomgang av dette, sier Vorkinn om mulighetene for rask smittesporing.
Et smitteutbrudd vil kunne kreve stans i arbeidet. Hvis man skulle ha behov for å drive smittesporing gir Ease Construction og appen til Infobric mulighet for å bruke minimal tid på dette og raskest mulig kunne starte opp arbeidet igjen.

Fortsett arbeidet og følg retningslinjer

Det er ingen tvil om at byggenæringen er viktig for å holde hjulene i gang for det norske samfunnet under koronapandemien. For å holde smittespredningen på et så lavt nivå som mulig, bør man unngå unødvendig kontakt og følge retningslinjene.
– Først og fremst er det viktig å følge retningslinjene som gjelder arbeidsgiveren og arbeidsplassen der du jobber. I tillegg har vi noen tips som er knyttet til våre spesielle produkter og tjenester, som du kan tenke på i den nåværende situasjonen. Det kan for eksempel være verdt å tenke på å holde avstand fra hverandre, både ved rotasjonsportene og ved innsjekkingsboksene. Anbefalt avstand er 1,5 – 2 meter. Unngå unødvendig berøring av leserne og rotasjonsportene. Gå forsiktig gjennom rotasjonsportene for å unngå eventuell smittespredning. Desinfiser/vask hendene før du går gjennom om det er mulig. Hvis dette ikke er mulig, kan du prøve å passere ved å ta på porten så lite som mulig, for eksempel gjennom å bruke albuene i stedet for hendene eller bruke ekstra hansker, sier Vorkinn.
Et smitteutbrudd vil kunne kreve stans i arbeidet. Hvis man skulle ha behov for å drive smittesporing gir Ease Construction og appen til Infobric mulighet for å bruke minimal tid på dette og raskest mulig kunne starte opp arbeidet igjen.

Kontakt oss.

Infobric Construction

Back to store
Close