Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Vi hjelper deg med å sprenge riktig.

Infobric Blastmanager gjør det både sikrere og enklere å sprenge og sparer tid for alle parter. Du får tilgang til den digitale tjenesten via en hvilken som helst tilkoblet enhet og får hjelp med alt fra planlegging og risikoanalyse til beregning av sprengsalver og dokumentasjon.

Vi gjør sikkerhet enklere.

Målet vårt er at du som sprengningsentreprenør skal kunne oppfylle kundens og myndighetenes krav til sprengningsarbeidet på en enkel og kostnadseffektiv måte – uten papir, penn eller kalkulator. Dessuten har vi mange nyttige verktøy som underletter hverdagen din.

Ett system for alle roller.

  • Byggherre
  • Bergsprengningsleder
  • Bergsprenger
  • Borer
  • ADR-transportør

Kundesitat.

Gjør hverdagen lettere. Sprengningsplan, salverapporter, transportdokumenter, lager, overholdelse av rystelser. Alt blir på stell.»

– Blastmanager kundeundersøkelse 2020.

Bergsprengning fra A til Å.

Infobric Blastmanager er en komplett tjeneste for å styre og samordne sprengningsarbeidet på en sikker og effektiv måte. Fra planlegging til oppfølgning. Systemet består av mange ulike moduler som er tilpasset behovene til både store og små entreprenører. Du kan velge å benytte deg av alle funksjonene eller bare de delene du trenger. Derfor passer tjenesten vår like bra for små tomteprosjekter som store veianlegg.

Referansekunder

Antall entreprenører. pr. feb 2020

0

Siden 2010 er det planlagt

0

salver med samlet volum

0

m³ og

0

boremeter

Back to store
Close