Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Vi hjelper deg med å sprenge smart.

Alle smarte funksjoner

Samlet på ett sted.

Infobric Blastmanager gjør sprengning både tryggere og enklere, samt sparer tid for alle parter. Du får tilgang til den digitale tjenesten fra hvilken som helst tilkoblet enhet og får hjelp med alt fra planlegging og risikoanalyse, til eksplosivberegning og dokumentasjon.

Sprengningsplan

Med Blastmanager gjør du sprengningsplanen din helt digitalt. Dette gjør det enklere å dele med andre, samt forenkler når du trenger å gjøre revisjoner.

Salverapport

Etter hver salve som er avfyrt, har du muligheten til å enkelt generere en salverapport.

As-Built

Med As-Built laster du ned alle dine borede hull direkte fra boreriggen til Blastmanager.

Økonomi

Blastmanager gjør det mulig å kontrollere sprengningskostnadene i prosjektet.

Infobric Blastmanager i tall.

Registrerte aktive entreprenører
0
Registrerte bergsprengere
0
Registrerte borere
0

Smidig sprengningsarbeid.

Vi gjør sikkerheten enklere.

Infobric Blastmanager er en komplett tjeneste som hjelper deg å administrere og koordinere ditt sprengningsarbeid på en sikker og effektiv måte. Vårt mål er at du som sprengningsentreprenør skal kunne møte kundens og myndighetenes krav til sprengningsarbeid på en enkel og kostnadseffektiv måte – helt digitalt. I tillegg har vi mange nyttige verktøy som gjør hverdagen din enklere.

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Det er Superbrukeren som endrer dette under lageradministrasjon (både gir tilgang eller fjerner tilgang).

En superbruker er en overordnet bruker som kan administrere andre brukere og gjøre innstillinger for bedrifter. Superbruker har ikke tilgang til juridiske dokumenter (salveplaner, sprengningsplaner).

Ja, det er det. Legg til øvelser i prosjektet, lag bore- og salveplan, borere laster ned Drill-appen fra Google Play eller App Store og fyller inn korrekte hulldata.

For å få produktkostnadene i økonomirapporten må du først lage en prisliste. Denne prislisten skal være gyldig for hele prosjektets varighet og skal inneholde priser for hvert av produktene som brukes. Under prosjektegenskaper må du også velge hvilken prisliste som skal benyttes for det aktuelle prosjektet.

I Blastmanager kan du få tilgang til flere brukere. En bruker består av en rolle (f.eks. bergsprenger, tilsyn, bergsprengningsleder) og en bedrift. Du kan enkelt bytte mellom de forskjellige brukerne ved å klikke på navnet ditt øverst til høyre.

For det har vært en endring siden forrige gang det var pålogging.

Bli oppringt av en selger.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Lukk