Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close

Regboks 240

Regboks er en smidig og enkel løsning for digitale mannskapslister i sanntid. Alt du trenger er strømtilførsel, HMS-kort og nettjenesten Ease Construction.

Anja Helene Andresen

Innesalg

+ 47 9060 71 09

aha@infobric.com

Pris:

9 900 kr

Beskrivelse

Komplett mannskapsliste på få minutter.

Koble regboksen til strøm, så er den klar til bruk. Inn- og utregistrering skjer berøringsfritt med HMS-kortet. Du legger til personer som skal kunne registrere seg i mannskapslisten i nettjenesten Ease Construction, eller benytt deg av automatisk førstegangsregistrering slik at mannskapslisten gjør seg selv. Automatisk registrering på regboksen gir minimalt med administrasjon.

StartBANK

For alle typer byggeplasser.

Regboksene passer til alle typer byggeplasser. Du kan ha regboksen som en fast installasjon, eller flytt den rundt på arbeidsplassen hvis det er store avstander. Den solide byggekortleseren er industriklassifisert og utviklet for belastninger både inne og ute på byggeplassen.

Oversikt i Ease Construction.

Regboksen brukes sammen med nettjenesten Ease Construction, slik at du får en digital registrering av mannskapslisten. Du kan logge inn på nettjenesten uansett hvor du befinner deg. Bruk PC, nettbrett eller mobil for å få digital mannskapsliste med et tastetrykk. Hvis ulykken skulle være ute eller Arbeidstilsynet er på kontroll får du enkelt frem en oppsamlingsliste.

Sikker.

  • Registrering med HMS-kort oppfyller byggherreforskriften § 15.

Enkel.

  • Enkel montering og administrasjon av adganger på byggeplassen.

Fleksibel.

  • Passer til alle byggeplasser og kan enkelt skaleres med flere funksjoner.

Kontakt oss.

Infobric Construction

Back to store
Close