Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Ease Construction

Gjør byggeplassen sikker og få en smidigere arbeidshverdag med et nettbasert system som gir deg kontroll og oversikt over alt som befinner seg på byggeplassen. Det skal være enkelt å øke sikkerheten og redusere antall forstyrrelser på byggeplassen.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en uforpliktende demo av Ease Construction. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Få kontroll digitalt.

Med Ease Construction får du digital oversikt og kontroll over det totale bildet på byggeplassen, men også helt ned på detaljnivå. Finn enkelt ut hvilke aktører som befinner seg på byggeplassen, hvem som har tilgang til hvilke brakker og containere og styr adganger. Du kan også ta i bruk en rekke smarte funksjoner som gir deg bedre arbeidsflyt og samtidig gjør byggeplassen sikker. Få en smidigere arbeidshverdag ved å jobbe smartere.

Fleksibel løsning.

Uavhengig av om du har små eller store prosjekter, og få eller mange byggeplasser, så vil Ease Construction passe for deg. Nettjenesten er fleksibel slik at du kan legge til eller skalere ned tjenester etter hva som passer driften. Selv om prosjekter avsluttes og nye startes, er vi der med en smidig løsning som tilpasses din hverdag.

Alltid tilgjengelig.

En forutsetning for en sikker arbeidsplass er kontroll. Med Ease Construction kan du få oversikt over dine bygge- og anleggsprosjekter uansett hvor du skulle befinne deg. Så lenge du har tilgang til nett har du tilgang til byggeplassen. Det er enkelt å hente ut mannskapslister, samt styre adganger til brakker og porter.

Med Ease Construction får du enkelt oversikt over hvem som er på byggeplassen, både arbeidere og underentreprenører.

I Ease Construction har du et digitalt kontrollpanel for å styre adganger på byggeplassen, uansett hvor du selv befinner deg.

Book demo

Få en gratis demo av Ease Construction

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en uforpliktende demo av Ease Construction. Etter at du har sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av en salgsrepresentant innen en virkedag.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Samordningsskjema

Smarte funksjoner

Infobric Construction gir deg verktøyene du trenger for å ha full kontroll på byggeplassen. I den digitale tjenesten Ease Construction finner du en rekke smarte funksjoner, som skal hjelpe deg med å jobbe smart, sikkert og effektivt.

Mobil åpning av kjøreport

Åpne kjøreporten med app på mobil for en smidigere og enklere logistikk.

UE-kjede

Oversikt over hvilke underentreprenører som er kontrahert av hvem og hvilke entreprenører som er aktive på byggeplassen.

StartBANK-integrasjon

Gjør det enkelt å se om leverandørene er godkjent i StartBANK.

Oversikt over innleide

Full oversikt over hvilke personer og selskaper de innleide kommer fra, og hvem de er innleid av.

Soneinndeling

Få kontroll på hvem som befinner seg på de ulike delene av byggeplassen.

HMSREG-integrasjon

Send data fra Ease Construction til HMSREG og bidra i seriøsitetsarbeidet.

Kontakt oss.

Infobric Construction

Back to store
Close