Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Infobric Site

Med Infobric Site får du digital oversikt og kontroll helt ned på detaljnivå over det totale bildet på byggeplassen. Se hvem som befinner seg på byggeplassen, hvem som har tilgang til ulike deler, samt reguler adgangene.

Gratis demo

Fyll inn skjemaet for å få tilbud om en utforpliktende demo av Ease Construction.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jobb smart, sikkert og effektivt med

Full kontroll over byggeplassen.

Mannskapsliste

Med mannskapsliste i Infobric Site får du oversikt over alle som er på byggeplassen. Både arbeidere og underentreprenører registreres i systemet.

Adgangskontroll

Med adgangskontroll sikrer du at brakker, porter og containere kun kan åpnes av tilhørende arbeidere.

Fleksibel løsning.

Uavhengig av om du har små eller store prosjekter, og få eller mange byggeplasser, så vil Infobric Site passe for deg. Nettjenesten er fleksibel slik at du kan legge til eller skalere ned tjenester etter hva som passer driften. Selv om prosjekter avsluttes og nye startes, er vi der med en smidig løsning som tilpasses din hverdag.

Alltid tilgjengelig.

En forutsetning for en sikker arbeidsplass er kontroll. Med Infobric Site kan du få oversikt over dine bygge- og anleggsprosjekter uansett hvor du skulle befinne deg. Så lenge du har tilgang til nett har du tilgang til byggeplassen. Det er enkelt å hente ut mannskapslister, samt styre adganger til brakker og porter.

I Infobric Site finner du en rekke

Smarte funksjoner.

Infobric Site gir deg verktøyene du trenger for å ha full kontroll på byggeplassen. I den digitale tjenesten finner du en rekke smarte funksjoner, som skal hjelpe deg med å jobbe smart, sikkert og effektivt.

Mobil åpning av kjøreport
Mobil åpning av kjøreport
Les mer
Med mobil åpning av kjøreport får du smidige inn- og utpasseringer av tungtransport på byggeplassen. Åpne kjøreporten med app på mobil for en smidigere og enklere logistikk.
UE-kjede
UE-kjede
Les mer
Få oversikt over hvilke underentreprenører som er aktive på byggeplassen. UE-kjede er en tjeneste i Infobric Site som gir oversikt over underentreprenører og forholdet mellom alle aktørene.
StartBANK-integrasjon
StartBANK-integrasjon
Les mer
StartBANK-integrasjonen til Infobric Site gir oversikt over alle leverandører og hvorvidt de er StartBANK-godkjent eller ikke.
Oversikt over innleide
Oversikt over innleide
Les mer
Med krav til hvor mange som kan være innleid vil det være avgjørende å få kontroll på hvor stor andel dette er på ditt prosjekt. Funksjonen gir full oversikt over hvilke personer og selskaper de innleide kommer fra, og hvem de er innleid av.
Soneinndeling
Soneinndeling
Les mer
Med soneinndeling får du kontroll over både deler av prosjektet og det totale bildet. Ved evakuering av enkelte områder kan du hente ut spesifikke mannskapslister for denne sonen.
HMSREG-integrasjon
HMSREG-integrasjon
Les mer
Med HMSREG-integrasjon har du som byggherre eller entreprenør alltid kontroll over bygge- og anleggsplassene. Med installert utstyr fra Infobric får du oversikt i både Infobric Site og HMSREG.
Previous
Next

Kundesitat.

Jeg bruker Infobric-systemet hver dag. Det er et veldig enkelt system.

- Joakim Sofienlund, Syljuåsen

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar

Det er to måter å gjøre dette på. Du kan enten sende en bestilling til oss, så hjelper vi deg, eller gjennom en systemadministrator for din systemklient.

 

Opprett via Infobric

 

Avslutt og arkiver via Infobric

Det finnes to måter å gjøre dette. Enten gjennom en bestilling til oss i Infobric, så hjelper vi deg, eller gjennom en brukeradministrator for din systemklient. 

 

Systembruker via Infobric

For å få full tilgang til sin systemklient kreves en grunnavtale. Dette gjelder både nye og eksisterende kunder av Infobric.

 

Registrer bedriften for grunnavtale

For å legge til en regboks i Infobric Site, trenger du rettigheter som konfiguratør på arbeidsplassen.

Slik fungerer regboksen

Ta bort enhet via Infobric

Hvis du ikke har rettigheter kan du kontakte oss for å fjerne enheten. 

Gratis demo

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsett å handle
Lukk