Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Welcome to a world of Ease

Alle prosjekter har utfordringer når mennesker, materialer og utstyr samhandler. Vi har besluttet å gjøre dem så små vi kan. Med våre digitale tjenester blir administrasjonen enklere, slik at det blir bedre sikkerhet og effektivitet. I vårt fleksible tilbud kan du velge de tjenestene du trenger. Verken mer eller mindre.

Vår visjon

Være en viktig byggestein i bærekraftig samfunnsbygging.

Vi besøker

Syljuåsen AS

Part of.

Infobric Group

Construction

Få kontroll over byggeplassen digitalt.

Med Ease Construction får du digital oversikt og kontroll over det totale bildet på byggeplassen, men også helt ned på detaljnivå. Finn enkelt ut hvilke aktører som befinner seg på byggeplassen, hvem som har tilgang til hvilke brakker og containere og styr adganger. Du kan også ta i bruk en rekke smarte funksjoner som gir deg bedre arbeidsflyt og samtidig gjør byggeplassen sikker. Få en smidigere arbeidshverdag ved å jobbe smartere.

 

Time

Modulbasert tidssystem.

Tidsystemet består av en rekke moduler, som du står fritt til å velge blant. Det er enkelt å skalere opp og ned tjenesten med de modulene du måtte ha behov for. Tidsystemet passer derfor til både små og store arbeidsplasser. Vi hjelper deg med å tilpasse tidsystemet til din virksomhet. 

Om koncernen.

Infobric Group er en Nordisk digitaliseringspartner for bærekraftig samfunnsbygging.

Vi tilbyr en verktøykasse med nøkkelferdige tjenester som er klar til å bli integrert i de digitale økosystemene til kundene våre. Misjonen vår er å skape bærekraftige arbeidsplasser, der tjenestene vi leverer gjør jobben sikrere og enklere for hundretusener av mennesker hver eneste dag. Samtidig bidrar vi til sunn konkurranse mellom selskapene. Infobrics er eid av Summa Equity, som investerer i løsninger for globale utfordringer innen bærekraft.

Tilbake
Lukk