Redusere ulykker og oke lonnsomheten din!

Bruk maskinstyring med hms-kort!

  • Adgangskontroll med lovpålagt HMS-kort

  • Autorisert bruk reduserer ulykker på byggeplasse

  • Oversikt i sanntid over hvem som bruker maskinparken og hvor.

  • Kontroll på bruken av maskinparken gir bedre lønnsomhet

Mer informasjon

Produktblad Maskinstyring

Lei Maskintyringsenhet

Here er våra partnere

Kontroll med adgang til lifter og maskiner

Sikkerhet på bygge og anleggsplassen handler også om å sikre at kun autorisert personell har tilgang på maskinparken. Kun personer med nødvendig opplæring og sertifiseringer kan aktivere maskinene med sitt lovpålagte HMS-kort. I webtjenesten Infobric Ease, som følger med alle Infobric produktene, gir du adgang og har full oversikt over maskinparken i sanntid.

Alt i et system

Adgangskontroll til maskiner og lifter er integrert med de andre funksjonene i webtjenesten Infobric Ease. Det betyr at du jobber i det samme enkle Microsoft brukergrensesnittet hele tiden.

Med Ease får du full kontroll. Her fjernstyrer du adgangen til maskinparken, kontrollerer bruksmønsteret og kan således styre bruken mer effektivt. Du kan faktisk ende opp med å redusere maskinparken ved å få bedre utnyttelse med et lavere antall maskiner.

Les mer her.

Infobric adgangskontroll maskiner

Alt du trenger for en sikker maskin veiledning på byggeplass

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.