Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close
Back
Close

Ease Smart Lock

Låsen for en sikrere og nøkkelfri byggeplass. Ease Smart Lock er en elektronisk og mobil dørlås som styres med mobil app.

Anja Helene Andresen

Innesalg

+ 47 9060 71 09

aha@infobric.com

Pris:

7 900 kr

Description

Smidig og sikkert

Den tiden da du lette etter riktig nøkkel, delte ut nøkler, samlet inn nøkler og gjemte nøkler under blomsterpotter hver dag er over. Med Ease Smart Lock kan du bytte ut nøkkelhåndteringen med det som virkelig gir deg verdi.

Brukeren kan enkelt åpne den elektroniske låsen med den kostnadsfrie appen Ease CheckIn, som brukes til mannskapsregistrering. Brukeren får full oversikt i appen over sine arbeidsplasser og hvilke tider man har adgang.

Digital oversikt og kontroll

Nøkler til de som skal ha tilgang deles ut i nettjenesten Ease Construction. Systemet er alltid tilgjengelig på nett, og du får full kontroll over hvem som har digitale nøkler til arbeidsplassene. I Ease Construction kan du administrere mannskapsregistrering og adganger i et og samme system.

Sikker og nøkkelfri byggeplass

Låsen øker sikkerheten for både bedrift og beboere. Ingen uvedkommende kommer inn, og beboere kan føle seg trygge på at ingen nøkler er på avvie. Låsen er diskret og synes ikke på utsiden av døren. Vanlige nøkkel til låskassen kan brukes samtidig som Ease Smart Lock er montert på døren.

Smidig og enkel installasjon

Låsen monteres og konfigureres på omtrent ti minutter, helt uten påvrikning på døren eller låskassen. Låsen bruker et oppladbart batteri og med Low Energy Bluetooth er energiforbruket lavt.

Konfigurasjonen gjøres enkelt på mobilen, så er Ease Smart Lock klar til å brukes.

Mindre administrasjon

Bytt ut tidkrevende nøkkelhåndtering med en elektronisk lås som åpnes med mobilen.

Større sikkerhet

Ingen uvedkommende kommer inn. Låsen synes ikke på utsiden og beboere kan bruke sin vanlige nøkkel.

Fleksibel

Del ut nøkler i realtid via nettjenesten, og all aktivitet til låsen registreres.

Kontakt oss.

Infobric Construction

Back to store
Close