Adgangskontroll

Bestille her

Økt sikkerhet, mindre tyverier og bedre arbeidsflyt

Bytt ut nøkkelknippet med noe mye enklere og sikrere. Aktiver den enkeltes HMS-kort som personlig nøkkel og koble alt opp mot nettjenesten Infobric Ease. Nå kan du på ethvert tidspunkt regulere hvem som har adgang til mannskapsbrakker, rotasjonsporter og kjøreporter.

Slik sikrer du at uvedkommende ikke har adgang, og du får samtidig bedre arbeidsflyt på byggeplassen.

Gjør Ease til din styringsenhet

Bruk Ease som hovedverktøy for å styre den totale aktiviteten på byggeplassen. Del personalet i grupper etter hvor de skal ha adgang. Få kontroll over all bilkjøring på stedet. Koble adgangsrettigheter opp mot den enkeltes HMS-kort. Alle kan nå kjenne seg trygge på at uvedkommende ikke kommer inn på området.

Adgangsrettigheter og tidsbegrensinger endrer du raskt gjennom Ease. Å legge til eller ta bort en person i systemet krever kun et tastetrykk.

Du kan håndtere Ease alene, eller dere kan være flere som deler på oppgaven.

Les mer: HMS-kortet, nøkkelen til en sikkerbyggeplass

Reduser tyverier og øk sikkerheten på byggeplassen

Byggekortleseren Regboks fra Infobric gir deg ikke bare muligheten til å registrere elektroniske mannskapslister, men du får også full kontroll over alle deler av byggeplassen.

Med adgangskontroll fra Infobric kan du sikre bygge- og anleggsplassen og dens verdier. Samtidig holder du uvedkommende ute. Alt du trenger er HMS-kortleser på rotasjonsport, og dørlås til brakker, administrasjon, lump og containere. Adgangskontroll gir deg mulighet til å kontrollere hvem som skal ha adgang hvor og når på byggeplassen.

Alt styres enkelt fra nettjenesten Ease, på lik linje som alle andre produkter fra Infobric. Du kan styre hvem som skal ha adgang til hva, og når de skal få tilgang til det.

Se de ulike adgangskontroll produktene fra Infobric her:

  • Rotasjonsport – få full kontroll på ut- og innpassering
  • Kjøreport – hold uvedkommende unna og få kontroll på leveranser
  • Dørlås – erstatt koder og nøkler med HMS-kort, og bestem hvem som skal få adgang
  • Infobric Ease – alt styres fra vårt enkle og oversiktlige system

Med adgangskontroll fra Infobric bestemmer du hvem som skal ha adgang til hva.

Vi tilbyr også maskinstyring og energisparing for en tryggere, mer effektiv og lønnsom byggeplass.

Ease Smart Lock

En byggeplass er kompleks nok om ikke unødvendig administrasjon skal stjele tid. Derfor har vi utviklet en helt mobil lås der Ease har fått nøkkelrollen. Den installeres uten inngrep i døren og kan enkelt flyttes videre til neste prosjekt. Det eneste som kreves for å lås opp, er appen Ease CheckIn, og du som er ansvarlig, har full oversikt og kontrol over alle rettigheter online.

Si farvel til nøkler og koder som kan mistes eller havne i feil hender. Velkommen til et smartare byggeprosjekt.

Les mer Bestill en demo

Infobric Adgangskontroll

Alt du trenger for en trygg byggeplass

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.