Open With Ease

Velkommen til et smartere byggeprosjekt!

Intresseret? Kontakt Salg

Open With Ease

Si farvel til nøkler og koder som kan mistes eller havne i feil hender.

Velkommen til et smartere byggeprosjekt!

En byggeplass er komplex nok om ikke unødvendig administrasjon skal stjele tid. Derfor har vi utviklet en helt mobil lås der Ease har fått nøkkelrollen. Den installeres uten inngrep i døren og kan enkelt flyttes videre til neste prosjekt. Det eneste som kreves for å låse opp, er appen Ease CheckIn, og du som er ansvarlig, har full oversikt og kontroll over alle rettigheter online.

Intresseret? Kontakt Salg

Den mobile revolusjonen er her.

Med Ease Smart Lock legger vi tidkrevende nøkkelhåndtering bak oss og tar byggeprosjektet ditt med over i den digitale verdenen. Systemet gjør håndteringen av rettigheter og innpasseringer smidigere og sikrere enn noensinne, slik at du kan bruke energien di nder den virkelig trengs. Det eneste som kreves for å låse opp, er appen Ease CheckIn.

  • Del ut digitale nøkler til dem du vil tildele rettighete – i sanntid og via fjernstyring ved hjelp av nettjenesten Ease.
  • Brukeren låser opp med byggebransjens mest brukte app for registrering av tilstedeværelse – Ease CheckIn. Kortleser er ikke nødvendig.
  • Sikkerheten øker med Ease Smart Lock. Ingen unvedkommende gis tilgang, og de som har nøkkel til døren, kan låse opp og igjen akkurat som vanligt.
  • Administratoren har alltid tilgang til systemet online, med full kontroll over alle låser og rettigheter.
  • Ease Smart Lock bygger på plattformen Infobric Ease, som gir mulighet til å ha personallister, innpassering og maskinstyring i ett og samme system.
Intresseret? Kontakt Salg

Installert og klart på 10 minutter.

Ease Smart Lock er like enkel å installere som å bruke. Låsen festes på innsiden av døren og passer de aller fleste låskasser og dører på markedet. Installasjonen skjer uten inngrep i døren, og låsen konfigureres direkt på stedet. Det tar bare ca 10 minutter, så er Ease Smart Lock klar til bruk.

  • Robust konstruksjon med moderne design. En sterk motor sørger for at låsen kan åpnes og lukkes med høy frekvens.
  • Låsen flytter med prosjektet ditt. Installasjonen på innsiden av døren skjer uten inngrep på verken dør eller låskasse. Når du er ferdig, tar du den bare ned og installerer den på neste arbeidsplass.
  • Det er ikke behov for elektriske installasjoner. Låsen drives med oppladbart batteri, og Low Energy BlueTooth holdes energiforbruket på lavest mulig nivå.
Intresseret? Kontakt Salg

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.