Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Infobric Blastmanager funksjoner

Infobric Blastmanager gjør sprengning både tryggere og enklere, samtidig som det sparer tid for alle parter. Du har tilgang til den digitale tjenesten via hvilken som helst tilkoblet enhet. Her får du hjelp med alt fra planlegging og risikoanalyse til eksplosivbergning.

Booke demo

Fyll ut skjemaet for å få en uforpliktende demo av tjenesten. Når du har sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av oss.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Salveplan

Før hver salve som avfyres, kan du enkelt generere og redigere salveplanen i henhold til regelverk knyttet til sprengningsarbeid.

Infobric Blastmanager følger prosjektet før, under og etter sprengningsarbeidet. Systemet gjør det enkelt å planlegge salver, ta rystelsesmålinger, føre inn avvik og vurdere risiko. Her passer systemet på at all dokumentasjon er satt opp etter regelverket, slik at du kan føle deg trygg under hele prosessen. 

SMS til naboer

Sprengningsplan

Gjør sprengningsplanen din helt digital.

Med Blastmanager kan du gjøre sprengningsplanen din helt digital som gjør det enklere å dele den med andre og forenkler når du skal gjøre revisjoner. Her har du også mulighet til å utarbeide en fullstendig og detaljert risikovurdering. Hvis du foretrekker å laste opp din egen risikoanalyse til Sprengningsplanen går dette også fint an. I sprengningsplanen kan du også definere ditt sprengningsområde ved hjelp av smarte kartfunksjoner og sette opp en organisasjonsplan for alle parter i prosjektet.

Risikovurdering

Organisasjonsplan

Kartfunksjoner

Infobric Blastmanager

Vi gjør sikkerheten enklere.

Blastmanager er en komplett tjeneste som hjelper deg å administrere og koordinere ditt sprengningsarbeid på en sikker og effektiv måte. Vårt mål er at du som sprengningsentreprenør skal kunne møte kundenes og myndighetenes krav til sprengningsarbeid på en enkel og kostnadseffektiv måte – helt digitalt. I tillegg har vi mange nyttige verktøy som gjør hverdagen din enklere.

Posteplan
Posteplan
Les mer
Lag en grafisk posteplan som inkluderer både personer, trafikk og kommunikasjon under sprengningen. Dette gjøres raskt og enkelt med dra-og-slipp-funksjonen til symbolene på kartet.
Borerapport
Borerapport
Les mer
Boreoperatøren kan enkelt dokumentere boringen i systemet på nettbrettet eller mobilen, via appen DrillApp.
Registrere Forsager
Registrere Forsager
Les mer
I tilfelle oppdagelse av gjenværende udetonert eksplosiv, kan forsager, hendelser og handlinger enkelt dokumenteres i Ease Blastmanager.
Salveplan
Salveplan
Les mer
Her kan du planlegge hvordan hver salve skal utføres. Du spesifiserer hvor, når og hvordan salven skal skytes og beregner volumer, ladningsmengder og detonasjonsforløp.
Salverapport
Salverapport
Les mer
Etter sprengning oppretter du en salverapport med faktiske data for salva.
SJA
SJA
Les mer
Sikker Jobb Analyse er et verktøy som kan brukes til å definere og kontrollere farer tilknyttet en bestemt prosess, jobb eller prosedyre.
Sprengningsplan
Sprengningsplan
Les mer
Med Blastmanager kan du enkelt lage en komplett og detaljert risikovurdering. I vurderingen går du gjennom alle risikofaktorer både før og etter tiltak.
Tennerplan
Tennerplan
Les mer
Tennerplan gjør det enkelt å lage en digital tennerplan for hver salve. Du spesifiserer forsinkelsen du ønsker for hvert borehull med enkle dra-og-slipp-funksjoner. Når du er ferdig kan du simulere hele detonasjonsforløpet og sjekke at den gjennomføres på en optimal måte.
Previous
Next

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Det er Superbrukeren som endrer dette under lageradministrasjon (både gir tilgang eller fjerner tilgang).

En superbruker er en overordnet bruker som kan administrere andre brukere og gjøre innstillinger for bedrifter. Superbruker har ikke tilgang til juridiske dokumenter (salveplaner, sprengningsplaner).

Ja, det er det. Legg til øvelser i prosjektet, lag bore- og salveplan, borere laster ned Drill-appen fra Google Play eller App Store og fyller inn korrekte hulldata.

For å få produktkostnadene i økonomirapporten må du først lage en prisliste. Denne prislisten skal være gyldig for hele prosjektets varighet og skal inneholde priser for hvert av produktene som brukes. Under prosjektegenskaper må du også velge hvilken prisliste som skal benyttes for det aktuelle prosjektet.

I Blastmanager kan du få tilgang til flere brukere. En bruker består av en rolle (f.eks. bergsprenger, tilsyn, bergsprengningsleder) og en bedrift. Du kan enkelt bytte mellom de forskjellige brukerne ved å klikke på navnet ditt øverst til høyre.

For det har vært en endring siden forrige gang det var pålogging.

Bli oppringt av en selger.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Back to store
Lukk