Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Økonomi

Infobric Blastmanager gjør det mulig å få kontroll på kostnadene for alle produktene tilknyttet prosjektet.

Booke demo

Fyll ut skjemaet for å få en uforpliktende demo av tjenesten. Når du har sendt inn skjemaet vil du bli kontaktet av oss.Ved å rapportere forbruk av brann- og eksplosiver i Salvejournalen kan du se kostnadene helt ned på hver enkelt salve. Fra produktregisteret velger du produktene du har brukt, og legg til din prisliste.

Med den valgfrie lager modulen har du også oversikt over hvor mye eksplosiver du har på plass på prosjektet. Du kan også se om materialer må flyttes eller kjøpes. Når eksplosiver skal flyttes, er det enkelt å overføre fra et fast lager til et kjøretøy gjennom et tilhørende Transportdokument.

Infobric Blastmanager

Vi gjør sikkerheten enklere.

Blastmanager er en komplett tjeneste som hjelper deg å administrere og koordinere ditt sprengningsarbeid på en sikker og effektiv måte. Vårt mål er at du som sprengningsentreprenør skal kunne møte kundenes og myndighetenes krav til sprengningsarbeid på en enkel og kostnadseffektiv måte – helt digitalt. I tillegg har vi mange nyttige verktøy som gjør hverdagen din enklere.

Posteplan
Posteplan
Les mer
Lag en grafisk posteplan som inkluderer både personer, trafikk og kommunikasjon under sprengningen. Dette gjøres raskt og enkelt med dra-og-slipp-funksjonen til symbolene på kartet.
Borerapport
Borerapport
Les mer
Boreoperatøren kan enkelt dokumentere boringen i systemet på nettbrettet eller mobilen, via appen DrillApp.
Registrere Forsager
Registrere Forsager
Les mer
I tilfelle oppdagelse av gjenværende udetonert eksplosiv, kan forsager, hendelser og handlinger enkelt dokumenteres i Ease Blastmanager.
Salveplan
Salveplan
Les mer
Her kan du planlegge hvordan hver salve skal utføres. Du spesifiserer hvor, når og hvordan slaven skal skytes og beregner volumer, lastemengder og sprengningsfremgang.
Salverapport
Salverapport
Les mer
Etter sprengning oppretter du en salverapport med faktiske data for salva.
SJA
SJA
Les mer
Safe Job Analysis er et sikkerhetsverktøy som kan brukes til å definere og kontrollere farer tilknyttet en bestemt prosess, jobb eller prosedyre.
Sprengningsplan
Sprengningsplan
Les mer
Med Blastmanager kan du enkelt lage en komplett og detaljert risikoanalyse. I analysen vurderer du alle risikofaktorer både før og etter tiltak.
Tennerplan
Tennerplan
Les mer
Her kan du koble din maskinvare til vibrasjonsmåling fra de fleste leverandører og motta en automatisk dataoverføring fra måleinstrumentene.
Previous
Next

Ta kontakt med oss.

Vanlige spørsmål og svar.

Det er superbruker som endrer dette under lageradministrasjon (både gir tilgang eller fjerner tilgang).

En superbruker er en overordnet bruker som kan administrere andre brukere og gjøre innstillinger for bedrifter. Super User har ikke tilgang til juridiske dokumenter (redningsplaner, sprengningsplaner).

Ja, det er det. Legg til øvelser i prosjektet, lag bore- og redningsplan. Borerne laster ned Drill-appen fra Google Play eller App Store og fyller inn korrekte hulldata.

For å få produktkostnadene i økonomirapporten må du først lage en prisliste. Denne prislisten skal være gyldig gjennom hele prosjektets varighet og skal inneholde priser for hvert av produktene som brukes. Under prosjektegenskaper må du også velge hvilken prisliste som skal benyttes for det aktuelle prosjektet.

I Blastmanager kan du få tilgang til flere brukere. En bruker består av en rolle (f.eks. fjellsprenger, arbeidsleder, fjellsprengningsleder) og en bedrift. Du kan enkelt bytte mellom de forskjellige brukerne ved å klikke på navnet ditt øverst til høyre.

For det har vært en endring siden forrige gang du var pålogget.

Bli oppringt av en selger.Back to store
Close