Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Kontakt

Infobric Blastmanager

Support

 +47 38 00 10 00

support@infobricblastmanager.no

Support er åpen:

Hverdager: 08:00 – 16:00

Fjernsupport

Vi kan fjernstyre din PC eller nettbrett for å vise hvordan våre tjenester virker. Dersom du har avtalt tid med kundesupport kan du klikke på lenken nedenfor  for å starte nødvendig programvare.

Adresse

Blastmanager AS

Schweigaards gate 16

0191 Oslo

Spørsmål og svar

Det er Superbruker som endrer dette under lager – administrasjon (både gi tilgang eller fjerne tilgang).

En superbruker er en overordnet bruker som kan administrere andre brukere og angi innstillinger for firmaet. Superbruker får ikke tilgang til juridiske dokumenter (salveplaner, sprengningsplaner).

 

Ja, det er det. Legg til borer på prosjekt, lag bore- og salveplan, borer laster ned drill-app fra Google Play eller App Store og fyller i korrekte hulldata.

For å få frem produktkostnadene i økonomirapporten må du først opprette en prisliste. Denne prislisten må være gyldig under prosjektets varighet, og må inneholde priser for hvert av produktene som er benyttet. Under prosjektegenskaper må du også velge hvilken prisliste som skal benyttes på det aktuelle prosjektet.

I BlastManager kan du ha tilgang til flere brukere. En bruker består av en rolle (eks bergsprenger, tilsyn, bergsprengningsleder) og et firma. Du kan enkelt bytte mellom de ulike brukerne ved å klikke på navnet ditt øverst til høyre.

Fordi det har skjedd en endring siden sist det har vært en innlogging.

Gratis demo

Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet av en av våre supportmedarbeidere som vil gi deg en demonstrasjon av systemet og et 30 dagers prøveabonnement. Etter prøveperiodens utløp kan du om ønskelig fortsette ditt arbeid i et ordinært abonnement.
 

Bestill demo

Jeg godtar personvernpolicy

Back to store
Lukk