Infobric Byggreis Messe
nyhet

20/06/2017

Besøk oss på Bygg Reis Deg 2017

Nå er Bygg Reis Deg rett rundt hjørnet. 18. – 21. oktober 2017 arrangeres Bygg Reis Deg for 27. gang på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Infobric er på plass!

Infobric stiller selvsagt på årets happening for byggebransjen med helt ferske nyheter. I tillegg finner du de velkjente Infobric produktene adgangskontroll og elektroniske mannskapslister som nå er høyaktuelle ifm lovkravet. Endringen i byggherreforskrift av 1. juli innebærer elektroniske mannskapslister og HMS-kortnummer. Integrert i Ease er kombinasjonen en 100% imøtekommelse av loven samtidig som byggeplassen din blir sikrere og mer effektiv. Du finner Infobric på stand E03-16 i Hall E.

Få gratis billett

  1. Registrer deg som vår gjest her!
  2. Når du klikker på linken kommer du til en registeringsside.
  3. Tast inn Infobric kode: vWTsTW.

Fyll ut registreringsopplysningene og få gratis adgang til Bygg Reis Deg 2017 som vår gjest.

Avtale om standbesøk

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd for avtale et møtetidspunkt på vår stand. Ring oss 4000 1451 alternativt send en epost til salg@infobric.no

Velkommen til den digitale byggebransje.

Akkurat nå brukes Infobric system på 10 000 byggeplasser

Kontakt oss

Ønsker du en profesjonell vurdering av hva som er de beste løsningene for nettopp din byggeplass? Vil du vite hvordan du kan spare penger i byggeprosjektene dine og samtidig øke sikkerheten? Vi har lang erfaring og hjelper deg gjerne med svar på spørsmålene dine.