Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Regboks 240

Regboks er en smidig og enkel løsning for digitale mannskapslister i sanntid. Alt du trenger er strømtilførsel, HMS-kort og nettjenesten Ease Construction.

Infobric Construction

Salg

Norge

+4740001451

salg@infobric.no

Pris:

9 900 kr

Beskrivelse

Komplett mannskapsliste på få minutter

Regboks trenger kun å kobles til strøm, så er den klar til bruk. Inn- og utregistrering skjer berøringsfritt med HMS-kortet. Du legger til personer som skal kunne registrere seg i mannskapslisten i nettjenesten Ease Construction, eller benytt deg av automatisk førstegangsregistrering slik at mannskapslisten gjør seg selv. 

Regboks240

Sikker

  • Registrering med HMS-kort oppfyller byggherreforskriften § 15.

Enkel

  • Enkel montering og administrasjon av adganger på byggeplassen.

Fleksibel

  • Passer til alle byggeplasser og kan enkelt skaleres med flere funksjoner.

For alle typer byggeplasser

Regboksene passer til alle typer byggeplasser, små som store. Du kan ha regboksen som en fast installasjon, eller flytte den rundt på arbeidsplassen hvis det er store avstander. Den solide byggekortleseren er industriklassifisert og utviklet for belastninger både inne og ute på byggeplassen.

Oversikt i Ease Construction

Regboksen brukes sammen med nettjenesten Ease Construction, slik at du får en digital registrering av mannskapslisten. Du kan logge inn på nettjenesten uansett hvor du befinner deg. Bruk PC, nettbrett eller mobil for å få digital mannskapsliste med et tastetrykk. Hvis ulykken skulle være ute eller Arbeidstilsynet er på kontroll får du enkelt frem en oppsamlingsliste.
Ease Construction

Vil du vite mer?

Infobric Construction hjelper deg.

Vil du vite mer eller kjøpe noen av våre tjenester eller produkter? Du kan kontakte din regionale selger her, ringe oss på +47 40 00 14 51 eller fylle inn kontaktskjemaet.

Jag godkänner Integritetspolicyn


Back to store
Close