Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Regboks 250

Regboks er en smidig og enkel løsning for digitale mannskapslister i sanntid. Alt du trenger er strømtilførsel, HMS-kort og nettjenesten Infobric Site.

 

Nå har vi lansert en ny oppdatert utgave av vår populære regboks. Regboks 250 skal fortsatt gi deg markedets enkleste løsning for håndtering av elektroniske mannskapslister, i tillegg til at du nå får forbedret funksjonalitet og teknologisk støtte fra regboksen.

 

Stian Robøle

Senior Account Manager

+47 484 80 923

stian.robole@infobric.com

Pris:

11 900 kr

Beskrivelse

Ny regboks!

Vi lanserte Regboks 240 helt tilbake i 2015, men nå har vi kommet med en oppdatert utgave. Vi har nå sluppet Regboks 250 som fortsatt skal gi deg markedets enkleste løsning for håndtering av elektroniske mannskapslister.

 

Likhetene mellom boksene er fortsatt stor men vi har oppdatert Regboks 250 med forbedret funksjonalitet for å kunne støtte viktig kortteknologi.

  • Ny funksjonalitet:
  • Støtte til to-stegs-verifisering
  • Nytt kodetablå
  • Større skjerm
  • Forbedret RFID-teknologi
  • Støtte til JCOP og LOA2

Enklere og smartere.

Regboks 250 vil fortsatt støtte deg på samme måte som Regboks 240 har gjort når det gjelder inn- og utregistrering med HMS-kortene. Den er fortsatt like enkel å koble opp og bærer med seg all funksjonalitet som vi hadde i Regboks 240. Det er med andre ord ingen endring i bruk eller installasjon. Den er bare blitt enklere og smartere i møte med ny og kommende teknologi.  

Sikker

  • Registrering med HMS-kort oppfyller byggherreforskriften § 15.

Enkel

  • Enkel montering og administrasjon av adganger på byggeplassen.

Fleksibel

  • Passer til alle byggeplasser og kan enkelt skaleres med flere funksjoner.

Komplett mannskapsliste på få minutter

Regboks trenger kun å kobles til strøm, så er den klar til bruk. Inn- og utregistrering skjer berøringsfritt med HMS-kortet. Du legger til personer som skal kunne registrere seg i mannskapslisten i nettjenesten Ease Construction, eller benytt deg av automatisk førstegangsregistrering slik at mannskapslisten gjør seg selv. 

For alle typer byggeplasser

Regboksene passer til alle typer byggeplasser, små som store. Du kan ha regboksen som en fast installasjon, eller flytte den rundt på arbeidsplassen hvis det er store avstander. Den solide byggekortleseren er industriklassifisert og utviklet for belastninger både inne og ute på byggeplassen.

Oversikt i Infobric Site

Regboksen brukes sammen med nettjenesten Infobric Site, slik at du får en digital registrering av mannskapslisten. Du kan logge inn på nettjenesten uansett hvor du befinner deg. Bruk PC, nettbrett eller mobil for å få digital mannskapsliste med et tastetrykk. Hvis ulykken skulle være ute eller Arbeidstilsynet er på kontroll får du enkelt frem en oppsamlingsliste.

Vil du vite mer?

Infobric Site hjelper deg.

Vil du vite mer eller kjøpe noen av våre tjenester eller produkter? Du kan kontakte din regionale selger her, ringe oss på +47 40 00 14 51 eller fylle inn kontaktskjemaet.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fortsett å handle
Lukk