Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

«Det er absolutt å anbefale»

«Det er absolutt å anbefale»

Vi besøkte Joakim i Syljuåsen AS, som jobber på prosjekt i Studievegen 16. Bygget skal bli lokaler for skole og kontor. På et slikt byggeprosjekt har Syljuåsen fått behov for flere av Infobrics produkter på byggeplassen, med alt fra dørlåser til kjøreport. 

Se filmen fra vårt besøk på prosjektet: 

Eller klikk her for å se filmen.

Dette er prosjektet

Syljuåsen AS er totalentreprenør på prosjekt Studievegen 16. Bygget blir en del av campus Kallerud hvor NTNU, Gjøvik Læringssenter, Gjøvikregionen International School og Campus Arena Kallerud er lokalisert. Bygget skal etter planen være ferdigstilt i løpet av 2021. 

Bruker Infobric for flere løsninger

Joakim Sofienlund, byggeplassleder på prosjektet, forteller at de bruker Infobrics produkter for å løse flere ulike problemstillinger på byggeplassen. 

– Vi bruker Infobric på prosjektet for flere løsninger. Vi har både dørsystemer og porter, vi bruker det til innregistrering av mannskap på brakkerigg, forteller Sofienlund. 

Regboks gir automatisk innrullering i Ease

Med en regboks på brakkeriggen kan arbeiderne automatisk innrulleres i nettjenesten Ease for enklere førstegangsregistrering. 

– Når det kommer nye arbeidere på byggeplassen her, så har vi en regboks nede på veggen som de beeper bygningskortet inn i. Da går det automatisk inn i vårt system, så vi kan flytte vedkommende i riktig mappe, sier Sofienlund.

Rondell gir økt kontroll 

Med kortleser og kontrollboks på en rotasjonsport får du kontroll over hvem som har adgang og oppholder seg på byggeplassen. 

– Fordelen med å ha rondell er at du kan styre adganger per kort og hvor mange du har lov til å ta med deg gjennom rondellen. Det er med å redusere at noen tar med seg en uregistrert inn på byggeplassen. Den tar liten plass. Så der du ikke har plass til en port, men må likevel ha folk inn, så er det veldig praktisk å ha en rondell, forteller Sofienlund. 

Det er et veldig enkelt system. Du har god oversikt over hvem som har vært her, og hvem som kommer inn og ut av byggeplassen. 

– Joachim Sofienlund, Syljuåsen. 

Enkelt system å benytte på byggeplasser

Ease Construction, nettjenesten hvor blant annet tilganger på byggeplassen administreres, gir deg et oversiktsbilde på byggeplassen, men også ned til detaljnivå. Det gjør at du kan være trygg på at du har kontrollen over tilganger og en alltid oppdatert mannskapsliste. 

– Jeg bruker Infobric-systemet hver dag. Til både mannskapsregistrering, dørlåser og til styring av porter. Det er et veldig enkelt system. Du har god oversikt over hvem som har vært her, og hvem som kommer inn og ut av byggeplassen. Så det til enhver tid er stengte porter og dører inn. Så det er absolutt å anbefale, avslutter Sofienlund.

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Infobric Construction

Fortsett å handle
Lukk