Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

«Det har fungert veldig bra for oss»

«Det har fungert veldig bra for oss»

Skagstind-gruppen jobber i dag på prosjekt i Kongens gate 21, som blir et 3200 kvadratmeter stort «samfunnshus». Da Skagstind gikk inn på prosjektet var fasaden ferdig og gatene ryddet. Det gjorde at de så behovet for en form for adgangskontroll, som arbeiderne kunne benytte uten at dette syntes fra utsiden. Vi møtte Mathias Bevolden fra Skagstind-gruppen for å høre hvorfor løsningen ble Ease Smart Lock.

Se filmen fra vårt besøk på prosjektet: 

Eller klikk her for å se filmen.

Dette er prosjektet

Skagstindgruppen spesialiserer seg på uteliv, og drifter ti steder i Oslo samt en musikkfestival. Telegrafen er et av de nyeste satsningene til Skagstind, som skal bli hovedstadens nye møteplass med blant annet flere barer, restauranter og konferanserom. Bygget er ferdigstilt, men innenfor byggets fire vegger jobber Skagstind med å etablere det som er det største enkeltprosjektet til Skagstind noen gang. 

Hensyn til andre leietakere ble avgjørende

Mathias Bevolden, prosjektleder i Skagstindgruppen viser til at det var flere ting som var avgjørende for valg av type adgangskontroll på prosjektet. Å måtte forholde seg til andre leietakere på bygget og å ha kontroll på hvem som kommer inn var to faktorer.

– Vi måtte forholde oss til både de som er på byggeplass og de som skal bruke bygget for øvrig. Dette er ikke bare våre arealer, det er ganske mange andre som benytter dette som kontorlokaler. Prosjektet er kun innenfor byggets fire vegger, og da er det viktig for oss å ha en lås som er integrert i døren, som folk kan benytte uten at det er til sjenanse, sier Bevolden.

Mannskapsliste i appen Ease CheckIn

Bevolden legger til at en annen viktig funksjon var registrering av mannskap. Byggherreforskriften § 15 stiller krav til elektronisk mannskapsliste, som gjør at Skagstind må sørge for å ha kontroll over hvem som er på byggeplassen. Dette rapporteres månedlig av Skagstind til byggherre, og registrering med appen gjør det enkelt å sende inn nødvendig dokumentasjon.

– Vi har jo også et ansvar å fylle opp for å sørge for å ha kontroll over hvem som er på byggeplassen. Det med å ha mannskapslisten integrert i appen har vært en forenklet prosess, sier Bevolden.

Smart Lock har hjulpet oss, og vært veldig positivt, i våre smitteverntiltak her på prosjektet.

– Mathias Bevolden, Skagstindgruppen. 

Smittevernvennlig lås og enkel smittesporing

Smartlåsen administreres i den gratis nedlastbare appen Ease CheckIn. Å ta et tidligere kontaktpunkt over på en digital løsning kan være med på å redusere smittespredningen. Bevolden påpeker at dette har vært et positivt tiltak på deres byggeplass.

– Smart Lock har hjulpet oss, og vært veldig positivt, i våre smitteverntiltak her på prosjektet. Vi har fått begrenset kontakthyppigheten på flere deler i det du skal gå inn på byggeplassen.

I samme app som låsen administreres, sjekker man inn og ut på byggeplassen. Det gjør det enkelt for mannskapet å registrere sin tilstedeværelse. Skulle det da være nødvendig med smittesporing vil det være enkelt å hente ut rapport på hvem som har vært til stede til angitt tidspunkt.

– I den perioden som vi er i nå, ved et eventuelt smittetilfelle på byggeplass, så må vi kunne gå tilbake igjen og vite hvem som har vært på byggeplass. Og det har gjort det veldig enkelt ved bruk av denne appen her, sier Bevolden.

Bevolden avslutter med å forklare at det er et enkelt system å bruke, som er hovedgrunnen til at han ville anbefalt det videre. 

– Det har fungert veldig bra for oss, avslutter han. 

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Infobric Construction

Fortsett å handle
Lukk