Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Geofence sikrer korrekte mannskapslister

Geofence sikrer korrekte mannskapslister

Etter stor etterspørsel fra kunder har Infobric nå lansert muligheten til å aktivere geofence for innsjekking på prosjekter. Geofence sikrer arbeidernes fysiske tilstedeværelse på arbeidsplassen ved innsjekk. Dette bidrar til at man kan være trygg på å ha en korrekt mannskapsliste på prosjektet.

Geofence

Hva er geofence?

Geofence er et digitalt gjerde, som skal sørge for at det kun er mulig å sjekke inn på prosjektet dersom du fysisk befinner deg på stedet. Det digitale gjerdet defineres per byggeplass og prosjekt, og sikrer at registreringen skjer innenfor det avgrensede området.

Geofence sikrer oppdatert mannskapsliste

Innsjekk på byggeplassen blir kun mulig ved fysisk tilstedeværelse på stedet. Det gjør at man i større grad sikrer at man har riktig informasjon i mannskapslisten. Slik kan du være tryggere på hvem som faktisk er til stede, fordi det ikke er mulig å sjekke seg inn med mindre du er på plass. Økt kontroll og sikkerhet er spesielt viktig i tilfelle et evakueringstilfelle skulle oppstå.

Kostnadsfri app fra Infobric

For å benytte geofence på prosjekter benyttes appen Ease CheckIn fra Infobric for å sjekke inn. Dette er en brukervennlig app, som er gratis å laste ned. Et selskap som bruker app på prosjektet har ubegrenset antall tilknyttede brukere.

Våre kunder har etterspurt geofence for bruk av app på prosjekter, og nå kan vi endelig tilby det.

– Henrik Vorkinn, salgssjef Infobric Construction. 

Etterspurt funksjon

Henrik Vorkinn, salgssjef i Infobric Construction, viser til at geofence er en funksjon som har blitt utviklet på bakgrunn av etterspørsel fra kunder:

– Våre kunder har etterspurt geofence for bruk av app ved innsjekking på prosjekter, og nå kan vi endelig tilby det til de som ønsker å benytte det. Det er for det første hensiktsmessig for å sikre at den som sjekker seg inn på prosjektet er fysisk til stede. For det andre er det viktig å ha en korrekt mannskapsliste i tilfelle uhellet skulle være ute, noe man i større grad sikrer ved å bruke geofence, sier Vorkinn.

Gratis demo av appen

Vi tilbyr gratis gjennomgang av alle funksjoner for både nye og eksisterende kunder. Hvis du ønsker en gjennomgang av hvordan geofence fungerer kan du fylle inn skjema her

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Infobric Construction

Fortsett å handle
Lukk