Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Infobric Group kjøper AddMobile

Infobric Group kjøper AddMobile

Infobric Group, et av Nordens ledende SaaS-selskap innen tjenester for sosialt bærekraftige og ressurseffektive arbeidsplasser, kjøper AddMobile. Gjennom oppkjøpet utvider konsernet sitt tilbud med tjenester innen prosjektledelse og styrker sin posisjon som en ledende digitaliseringspartner for byggesektoren.

AddMobile utvikler digitale tjenester for bygg- og servicebedrifter og selskapets kunder er i hovedsak bygg- og anleggsbransjen. Plattformen AddMobile ToolBox tilbyr blant annet prosjektledelse, arbeidsordre, tidsrapportering, verktøyhåndtering og kjørebok. Selskapet ble grunnlagt i 2004 og har virksomhet i Malmø, Stockholm og Karlskrona. Omsetningen utgjorde 58 millioner SEK i 2020.

Dette er helt i tråd med Infobrics merkevareløfte og vårt fokus på digitalisering av byggebransjen.

– Dan Friberg, adm.dir Infobric Group. 

– Oppkjøpet av AddMobile innebærer at vi ytterligere forsterker våre muligheter for å sammen bidra til å bygge et bærekraftig samfunn. Vi har fulgt selskapet i flere år og er imponert over programvareutviklingen deres og hvordan de støtter byggefirmaer med å effektivisere sitt daglige arbeid gjennom smarte, digitale verktøy. Dette er helt i tråd med Infobrics merkevareløfte og vårt fokus på digitalisering av byggebransjen for en mer bærekraftig utvikling. AddMobiles tjenester for prosjektledelse og arbeidsordre for kunder med feltvirksomhet er et strategisk viktig komplement i vår produktportefølje, sier Dan Friberg, adm.dir og konsernsjef for Infobric Group.

Infobric Group er et av Nordens ledende SaaS-selskap innen tjenester for sosialt bærekraftige og ressurseffektive arbeidsplasser. Konsernet består i dag av Infobric, TelliQ, Tempus, Blastmanager, HMSREG, BuildSafe og EquipmentLoop. I 2020 omsatte Infobric Group for 330 MSEK og antall ansatte var cirka 250.

Vi kommer til å fortsette å levere med samme høye nivå på service og innovasjon.

– Lars Kandefelt, adm.dir på AddMobile. 

–  Gjennom å bli en del av Infobric Group går vi inn i en ny og spennende fase på vår reise mot å digitalisere bygg- og anleggsbransjen. Vi har mange kontaktpunkter med Infobric, og fremfor alt deler vi samme syn på hvordan virksomheter kan effektiviseres ved hjelp av smarte løsninger. Vi kommer til å fortsette å levere med samme høye nivå på service og innovasjon som tidligere, men nå med alle de fordelene som kommer av å være en del av en større kontekst, sier Lars Kandefelt, adm.dir på AddMobile.

AddMobile ble et heleid datterselskap av Infobric Group 31. mars og fortsetter under egen merkevare og med den eksisterende personalstyrken i Malmö, Karlskrona og Stockholm. 

For mer informasjon, kontakt:

Dan Friberg, adm.dir. Infobric AB, +46 (0)707 88 75 44, E-post: dan.friberg@infobric.com  
Lars Kandefelt, adm.dir. AddMobile AB, +46 (0)40-66 33 101, E-post: lars.kandefelt@addmobile.se   

Kontakt oss.

Infobric Construction

Fortsett å handle
Lukk