Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Nå kan du sende meldinger til alle på byggeplassen

Nå kan du sende meldinger til alle på byggeplassen

Infobric har nå lansert muligheten til å nå ut med viktig informasjon til alle på bygge- og anleggsplassen. Med Ease kan du sende melding til alle som er tilknyttet arbeidsplassen og bruker appen Ease CheckIn. 

Hva er meldingsfunksjon?

Meldingsfunksjon i Ease CheckIn gjor det mulig å sende meldinger til alle som er tillknyttet arbeidsplassen og bruker appen Ease CheckIn. Å kunne sende meldinger til alle ansatte via Ease CheckIn underletter informasjonsflyten, enten det er for å hastemelde en fare eller bare for å minne om at det tilbys kaffe.

Den smarte funksjonen gjør det enkelt å nå ansatte.

Funksjonen sørger for at viktig informasjon kan nå alle på samme tid. Så fort du har publisert meldingen sendes den som et pushvarsel til telefonen, og synliggjøres for arbeiderne i appen. Brukere som ikke har appen får en SMS om at en melding venter og kan laste ned appen.

Kostnadsfri app fra Infobric.

For å benytte meldingsfunksjonen på prosjekter benyttes appen Ease CheckIn fra Infobric for å sjekke inn. Dette er en brukervennlig app, som er gratis å laste ned. Et selskap som bruker app på prosjektet har ubegrenset antall tilknyttede brukere.

meldinger vises på laptop

Gratis demo.

Vi tilbyr gratis gjennomgang av alle funksjoner for både nye og eksisterende kunder. Hvis du ønsker en gjennomgang av hvordan geofence fungerer kan du fylle inn skjema her

 

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Infobric Construction

Fortsett å handle
Lukk