Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

Nye Ease CheckIn er her!

Nye Ease CheckIn er her!

Det skal være enkelt å gjennomføre daglige rutiner, derfor gjør vi nå appen vår litt enklere for deg. Appen har fått et helt nytt utseende, samtidig som den er mer brukervennlig.

Nye farger!

Nå rydder vi opp i den oransje fargen i appen og går over til grønn – akkurat som på nettsiden vår og i all annen kommunikasjon.

Nye Ease CheckIn er her!

Økt brukervennlighet!

I tillegg til den nye fargen gjør vi også mange andre endringer som gjør appen mer brukervennlig. Du har nå lettere tilgang til informasjon om arbeidsplassen og dens funksjonsutvalg. Navigasjon og knapper er forbedret og kartet har fått et større fokus på å tilrettelegge for prosjekter som bruker geofence.

 

Påminnelsesfunksjonen har også blitt enda mer nøyaktig. Påminnelser dukker bare opp når du virkelig har glemt å sjekke inn eller ut – uansett om du sveiper på mobilen eller scanner HMSkortet ditt mot en regboks eller kontrollboks.

Nye Ease CheckIn er her!

Utrullingen av den nye appen har allerede begynt. Se etter det grønne ikonet i appbiblioteket ditt! Hvis appen ikke oppdateres automatisk, må du kanskje søke etter den i Google Play / AppStore for å oppdatere til siste versjon.

 

Vi håper du liker det nye utseendet til appen, og at den vil gjøre hverdagen din enda litt enklere i fremtiden. Har du spørsmål om appen kan du enkelt henvende deg til vår chat her på nettsiden (se etter chat-ikonet i nedre hjørne) eller kontakte oss her.

Ikke lastet ned Ease CheckIn?

Appen er gratis å laste ned og er tilgjengelig for både iOS og Android.

Vil du vite mer? Kontakt oss.

Infobric Construction

Fortsett å handle
Lukk