Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk
Tilbake
Lukk

StartBANK-integrasjon i Ease Construction

StartBANK-integrasjon i Ease Construction

StartBANK er et anbefalt verktøy av mange kommuner og entreprenører, og er med på å fremme arbeidet for en seriøs og bygge- og anleggsbransje. Men hva er egentlig StartBANK og hvordan kan du enkelt ta det i bruk i Ease Construction? 

StartBANK

Mange kommuner og entreprenører følger seriøsitetsbestemmelsene, hvor StartBANK er et anbefalt verktøy. Hos noen er det også et krav at underentreprenørene er godkjent i registeret. Det betyr at du som hovedentreprenør må sjekke hver enkelt underleverandør i StartBANK, som kan vise seg å være tidkrevende. Med integrasjonen til Ease Construction, kontrollsystemet for mannskapslister og adgangskontroll, får du opp leverandørregisteret i sanntid. Slik sparer du tid og får enkelt oversikt over leverandørene du skal samarbeide med.

Hva er StartBANK?

StartBANK (BANK= Bygg og Anleggsnæringens Kvalitetsregiser) er et felles leverandørregister brukt av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. StartBANK ble etablert etter et initativ fra Byggenæringens Landsforening (BNL), med utgangspunkt i «Seriøsitet i byggenæringen».
Formålet er å bidra til at det benyttes seriøse leverandører, og at aktørene dermed kan konkurrere på like vilkår. I StartBANK kan du dokumentere gyldig skatteattest, skadeforsikring, firmaattest, HMS-erklæring m.m.

Hvordan fungerer integrasjonen?

Leverandørdata blir samlet inn i sanntid fra StartBANK og blir synlige i Ease Construction. Da kan du raskt se om leverandøren er godkjent, ikke godkjent eller mangler helt i StartBANK. Da kan du alltid være trygg på at du enkelt får oversikten du trenger med den riktige informasjonen til enhver tid.

Kostnadsfritt tilgjengelig for kunder

Funksjonaliteten er allerede klar til bruk for kunder som har Ease Construction. Integrasjonen krever ingen oppdateringer eller installasjoner for å komme i gang, og den kan tas i bruk helt kostnadsfritt hvis du allerede bruker systemet.

Du kan bidra i seriøsitetsarbeidet

Med integrasjonen legger vi til rette for at du kan velge de seriøse aktørene i bransjen.

– Integrasjonen mellom Ease og StartBANK gir våre kunder store muligheter til å oppdage useriøse aktører på arbeidsplassen og forhindre for eksempel sosial dumping. Å få denne informasjonen direkte inn i verktøyet som brukes i det daglige arbeidet på byggeplassen, styrker våre kunders seriøsitetsarbeid ved raskt og enkelt få oversikt over hvilke leverandører som har alt i orden, og hvem man kanskje bør undersøke litt nærmere sier Henrik Vorkinn, salgssjef for Infobric AS.

Få gratis gjennomgang av integrrasjonen

Vi hjelper deg gjerne i gang med StartBANK-funksjonen eller viser deg hvordan verktøyet Ease Construction hjelper deg med å administrere bygge- og anleggsprosjekter. Ta kontakt med oss, så får du en kostnadsfri gjennomgang av systemet.

Kontakt oss.

Infobric Construction

Back to store
Close