INFOBRIC CONSTRUCTION
Lukk
InfobricConstructionSupportAnnetSlik håndterer vi personopplysninger

Infobric Help Center

  SKRIV UT SIDEN

  Slik håndterer vi personopplysninger

  Den 1. juli 2017 trådte kravet om at mannskapslister skal registreres elektronisk, i kraft. Noen er kanskje bekymret for hvordan dette fungerer, og om sensitiv informasjon kan havne på avveie.

  Dine personopplysninger er beskyttet

  Infobric skal i egenskap av fullmektig personopplysningsbehander, kun behandle personopplysninger etter skriftlige instruksjoner som gis av kunden. Om noen begjærer ut informasjon fra Infobric som vedrører kundens behandling av personopplysninger, skal Infobric henvise til kunden. Infobric kan kun gi ut personopplysninger eller annen informasjon om behandlingen av personopplysninger hvis det foreligger skriftlig instruksjon om dette fra kunden.

  Du blir ikke overvåket

  Selv om man har flere Regbokser rundt omkring på byggeplassen, er det kun inn- og utregistreringen som er synlig i Ease. De ansatte trenger derfor ikke tenke på at deres bevegelser rundt omkring på byggeplassen kan spores.

  Dørlås gjør arbeidsplassen sikker

  Med en Dørlås fra Infobric kan du sikre arbeidsplassen din. I nettjenesten Ease kan du styre hvem som skal ha tilgang til byggeplassen. Dette gjør at du kan hindre uvedkommende adgang til byggeplassen din. Du kan også velge hvilken tid på døgnet de enkelte skal kunne ha tilgang til byggeplassen.

  Lukk