InfobricConstructionSupportEase CheckIn

Infobric Help Center

Tillbaka

Ease CheckIn

• Slik fungerer Ease CheckIn

Vil du bruke smarttelefonen til å registrere tilstedeværelse på byggeplassen/anleggsplassen? Da må appen være aktivisert av plassadministratøren på byggeplassen/anleggsplassen først. Deretter er det enkelt å komme i gang: Kom i gang med appen: Gå til ease.infobric.no  Logg inn med brukernavn og passord. Velg byggeplass / anleggsplass som Ease CheckI

Läs mer

• Ease CheckIn brukerveiledning

Her laster du ned brukerveiledning for Ease CheckIn. iOS: Last ned Ease CheckIn Guide Android: Last ned Ease CheckIn Guide

Läs mer

• Mannskapsregistrering via appen

Som bruker er det enkelt å registrere tilstedeværelsen i appen Ease CheckIn: Inn- og utsjekk gjøres med et tastetrykk på smarttelefonen. Byggeplasser hvor du er registrert i mannskapslisten vises automatisk i appen. På de byggeplass/anleggsplass som tillater det, kan du selv legge til deg i mannskapslisten via appen. Ease CheckIn er gratis å laste n

Läs mer

• Sjekk inn/ut personer på bygge- og anleggplassen

For å komme i gang må det først gjøres tilgjengelig i Infobric Ease før det kan gjøres i appen Ease CheckIn. Detta gjøres av bygge- og anleggsplassens plassadministratør. Bilder under viser hvilke innstillinger som må aktiveres for å kunne sjekke inn og ut andre personer i Infobric Ease samt i appen Ease CheckIn.

Läs mer

• Legg til personer automatisk via appen

Plassadministratoren kan tillate at personer legges til automatisk i appen Ease CheckIn. Personer legger da automatisk til mannskapslisten første gang de sjekker inn med appen. Plassadministratoren aktiverer funksjonen i Infobric Ease. Logg inn i Infobric Ease. Klikk på Arbeidsplass, deretter Ease CheckIn. Kryss deretter i ruten Tillat at personer l

Läs mer

• Påminnelse om inn- og utregistrering

Ønsker du å gardere deg ekstra for å ikke glemme å registrere deg inn og ut på byggeplassen? I Ease CheckIn kan du aktivere påminnelser for dette. Oppgi tid for når du normalt registrerer deg inn og ut på byggeplassen så vil du på det angitte tidspunktet får en påminnelse. Glemmer du en dag å registrere deg inn eller ut så vil du på de angitte tiden

Läs mer

• Fjernåpning av porter via appen

For å åpne kjøreporter via appen Ease CheckIn, må brukeren ha de rettighetene som kreves for å åpne porten via kortleseren ved porten. Disse rettighetene håndteres som normalt i Ease.   Deretter må instillingen «Tillat fjernåpning av kjøreport med appen Ease CheckIn» aktiveres på individnivå, som du gjør på følgende måte: 1.    Gå til https://ease.i

Läs mer