InfobricConstructionSupportEase Smart LockAdgangskontroll med Ease Smart Lock

Infobric Help Center

SKRIV UT SIDEN

Adgangskontroll med Ease Smart Lock

Håndter inn- og utpassering med byggebransjens mest anvendte app for nærværsregistrering – Ease CheckIn.

1. Åpne og logg på Ease CheckIn.
    2. Gå til Mine arbeidsplasser.
    3. Velg arbeidsplassen der Ease Smart Lock er installert.
    4. Velg alternativet Lås i den øvre menyen.
    5. Velg låsen du vil låse opp / låse.
    6. Kontroller at du er innen rekkevidde av Bluetooth (vises i appen).
    7. Trykk på Lås opp eller Lås og vent på opplåsing eller låsing.
    8. Døren er nå låst opp / låst.

OBS! Vi anbefaler at du ved låsing alltid manuelt kontrollerer at døren er blitt ordentlig låst.